English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Lynsalg

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

 Søg i dine spørgsmål?

  

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

MiniInTheBox gør det nemt for brugerne at holde styr på deres konto.

  • 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer øverst til venstre på siden

  • 2. I "Mine ordrer" vil du derefter være i stand til at se alle dine ordrer og deres aktuelle status.

For at forstå, hvad vores forskellige ordrestatusser betyder, klik her.

Join our community

Firma Info
Om MiniInTheBox.com
Job
Site Map
NewsInTheBox
Kundeservice
Kontakt Os
Administrer Mine Bestillinger
Hjælpeside og Vidensbase
Betaling og Fragt
Betalingsmetoder
Fragt Guide
Steder Vi Sender Til
Beregnet Leveringstid
Firma Retningslinjer
Retningslinjer for Retur
Fortrolighedspolitik
Brugerbetingelser
Retningslinjer for Overtrædelse af Ophavsret
Anden Virksomhed
Samarbejdsprogram
Bliv sælger
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest