English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Verdensomspændende Gratis Fragt
Fra MiniInTheBox.com

|

Vidensbase

 Søg i dine spørgsmål?

  

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

" Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

MiniInTheBox har en meget let måde for brugere at holde øje med deres konto>

  • 1. Log in på din konto og klik på Mine Ordrer på øverste højre side af siden

  • 2. Du vil derefter kunne se alle dine ordrer og deres aktuelle status.

For at kunne forstå hvad vores forskellige ordrestatusser betyder, klik her.

"

Kom med i vores samfund

Firma Info
Om MiniInTheBox.com
Job
Site Map
NewsInTheBox
Kundeservice
Kontakt Os
Administrer Mine Bestillinger
Hjælpeside og Vidensbase
Betaling og Fragt
Betalingsmetoder
Fragt Guide
Steder Vi Sender Til
Beregnet Leveringstid
Firma Retningslinjer
Retningslinjer for Retur
Fortrolighedspolitik
Brugerbetingelser
Retningslinjer for Overtrædelse af Ophavsret
Anden Virksomhed
Samarbejdsprogram
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest