|

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan annullerer jeg min ordre?

" Hvordan annullerer jeg min ordre?

Størstedelen af vores produkter kan annulleres indtil de afsendes for en fuld refundering. Hvis din ordrestatus er Udkast eller Afventende, kan du let selv slette din ordre. Hvis din ordrestatus er Behandler, kan du indsende en billet for at annullere din ordre. Når din ordre er blevet afsendt, kan den ikke længere annulleres.

For at slette din ordre (Ordrestatus: Udkast eller Afventende )

• 1. Log på din konto og klik på Mine Ordrer.

• 2. Klik på det ordrenummer du ønsker at slette.

• 3. Klik på ""Slet denne ordre"" og bekræft at du ønsker at slette den.

For at annullere din ordre (Ordrestatus: Behandler)

• 1. Log på din konto og klik på Mine Ordrer.

• 2. Klik på det ordrenummer du ønsker at annullere.

• 3. Klik på linket på bunden siden Ordredetaljer for at annullere din ordre .

• Bemærk: Siden det kun er ordrer der ikke er blevet afsendt der kan annulleres, forekommer dette link ikke når din ordre er blevet afsendt.