Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Så længe de ikke er afsendt, kan de fleste af vores produkter annulleres med fuld refundering. Hvis din ordrestatus erkladde eller afventer, kan du uden problemer selv slette/annullere din ordre. Hvis din ordrestatus er "behandles", kan du vælge "annullér denne ordre" for at slette din ordre. Hvis en ordrer allerede er afsendt, kan den desværre ikke annulleres.

Se venligst vores annullerings- og returneringspolitik nedenfor for mere info.

Produkter lavet efter kundens mål:

Inden for 24 timer efter bekræftet betaling * 24 timer efter bekræftet betaling *
Fuld refundering Få refunderet 50 % af produktets pris, fuld tilbagebetaling af fragtpris

*Når du modtager en e-mail med titlen: "Betalingsbekræftelse på Ordre#_______ hos LightInTheBox.com", er din betaling bekræftet.

For at slette din ordre (Ordrestatus: kladde eller afventer)

• 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer.

• 2. Klik på ordrenummeret, som du gerne vil annullere.

• 3. Klik på "Slet denne ordre" og bekræft, at du ønsker at slette den.

For at annullere din ordre (Ordrestatus: Behandler)

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer.

• 2. Klik på ordrenummeret, som du gerne vil annullere.

• 3. Klik"slet denne ordre", placeret nederst på siden ordredetaljer, for at annullere din ordre.

• Bemærk: Kun ordrer, der endnu ikke er blevet afsendt, kan annulleres. Så snart din vare er blevet afsendt, vil det ikke længere være muligt at klikke på dette link.