|

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan sporer jeg min pakke?

"Hvordan sporer jeg min pakke?

Når en ordre er blevet sendt, sender vi dig en e-mail med en leveringsbekræftelse, der inkluderer et spornummer. Du skal bare klikke på linket, og det vil tage dig til UPS, FedEx eller en anden website, afhængigt af hvem der sendte din pakke. Derfra kan du bruge sporkoden til at finde din pakke.

Du kan også finde din ordre i Mine Ordrer:

• 1. Log in på din konto og klik på Mine ordrer.
  • 2. Klik på den ordre du ønsker at finde.
  • 3. Klik på sporlinket langs med leveringsoplysningerne.
  • Bemærk: desværre er sporing ikke altid tilgængelig for Super Saver Shipping.
  • 4. Du bliver derefter dirigeret til rederiets website, hvor du kan indtaste dit spornummer, og finde ud af hvor din pakke er.