Hvordan kan jeg spore min pakke?

Når en ordre er afsendt, vil vi sende dig en forsendelsesbekræftelse via e-mail, hvori du kan finde dit tracking-nummer. For at tjekke din pakkes status, skal du klikke på linket, som vil viderestille dig til UPS, FedEx, eller andre fragtfirmaers hjemmesider afhængigt af, hvem der leverer din ordre.  Denne funktion gør dig i stand til at spore din pakke ved hjælp af den tracking-kode, som er sendt til din e-mailadresse.

Du kan også spore din ordre i Mine Ordrer:

• 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer.
  • 2. Klik på den ordre du ønsker at spore.
  • 3. Klik på tracking-linket ved siden af tracking-nummeret.
  • Bemærk: Desværre er tracking er ikke altid til rådighed for Supersparerfragt (gratis fragt).
  • 4. Når du klikker på linket, vil du blive viderestillet til fragtfirmaets hjemmeside. Her kan du indtaste dit tracking-nummer og finde ud af, hvor din pakke er.