En vare blev væk eller beskadiget under forsendelsen

" En vare blev væk eller beskadiget under forsendelsen

Hvis din vare blev beskadiget under forsendelsen, er du berettiget til en fuld refundering. Når du anmoder om din refundering, bedes du fremskaffe fotografier til Customer Service, der tydeligt viser problemet med varen, og dets transportnummer så hurtigt som muligt. Venligst også fremskaf ""Skadesbevis"" dokumentation fra dit fragtselskab. Alternativt kan du åbne pakken foran medarbejderen der leverer pakken, og hvis du mener at den blev skadet under fragt kan du afvise den og kontakte os og fortælle os at du afviste pakken (se ovenfor), og MiniIntheBox vil med det samme sende dig en ny.

For at rapportere et tabt eller skadet produkt, venligst kontakt vores kundeservice:

• 1. Log in på din konto og klik på Mine ordrer
  • 2. Klik på den ordre du har brug for hjælp med
  • 3. Klik på manglende eller forkerte produkter, og udfyld derefter online-formularen.
  • 4. Vores Customer Service-team vil give dig et svar indenfor 24 timer.
  • 5. Når Customer Service bekræfter at varen er blevet væk, begynder vi at behandle en ny til dig.