English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 JOUR JOURS JOURS 01 : 01 : 02

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

 Søg i dine spørgsmål?

  

Der mangler en vare fra min forsendelse

" Der mangler en vare fra min forsendelse

Hvis der mangler en vare i din ordre, bedes du kontakte Customer Service:

  • 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer
  • 2. Klik på den ordre du har brug for hjælp med
  • 3. Klik på manglende eller forkerte produkter, og udfyld derefter online-formularen.
  • 4. Vores Customer Service-team vil give dig et svar indenfor 24 timer.
  • 5. Når Customer Service bekræfter at der mangler en vare, begynder vi at behandle en ny til dig.

 

"

Kom med i vores samfund

Firma Info
Om MiniInTheBox.com
Job
Site Map
NewsInTheBox
Kundeservice
Kontakt Os
Administrer Mine Bestillinger
Hjælpeside og Vidensbase
Betaling og Fragt
Betalingsmetoder
Fragt Guide
Steder Vi Sender Til
Beregnet Leveringstid
Firma Retningslinjer
Retningslinjer for Retur
Fortrolighedspolitik
Brugerbetingelser
Retningslinjer for Overtrædelse af Ophavsret
Anden Virksomhed
Samarbejdsprogram
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest