Sådan betaler du med PayPal

" Sådan betaler du med PayPal.

Du behøver ikke at have en PayPal-konto inden du bestiller fra MiniInTheBox.com. Vi tilbyder to forskellige måder at betale ved hjælp af PayPal, og disse er som følger:

Metode Ene
I din Indkøbskurv-side, klik på når du har gennemset dine varer. Du vil derefter forlade MiniInTheBox.com og gå ind i PayPal. Log ind på din PayPal-konto, eller skab en hvis du ikke allerede har en, og følg instruktionerne fra PayPal. Når du har gennemført dine betalingsoplysninger, bliver du ført tilbage til vores website, hvor du kan vælge leveringsmetode, og derefter gennemføre din ordre.

Metode to
I din indkøbskurt, vælg hvorefter du bliver ført til Ordreoplysninger-siden. Under Betalingsmetoder, vælg PayPal og klik derefter på Fortsæt til Kassen. Du går derefter til PayPal, hvor du kan logge ind på din PayPal-konto eller skabe en ved at følge instruktionerne fra PayPal. Når du er logget ind, kan du gennemføre betalingen af din ordre.