English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Thanksgiving-udsalg Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode

" Hvordan kan jeg ændre betalingsmetoder?

Hvis du har en afventende eller et udkast af en ordre, og ønsker at bruge en anderledes betalingsmetode, er det meget let:

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordret i det øverste højre hjørne.
  • 2. Klik på den afventende eller udkast af en ordre, du har brug for hjælp med.
  • 3. Klik på Rediger ordre, hvorefter du bliver ført til siden Ordreoplysninger, hvor du kan vælge din ønskede betalingsmetode.