Hvordan bruger jeg en kupon?

" Hvordan bruger jeg en kupon?

Når du har valgt dine varer og er klar  til at tjekke ud, skal du først gå til siden Indkøbskurv.

Inden du klikker på Fortsæt til kassen, kan du bruge din kupon ved at klikke på “Bekræft det her”, hvorefter der kommer en boks frem, hvor du kan indtaste din kuponkode.

Alternativt, når du har klikket på Fortsæt til kassen, findes der en mulighed for at bruge din kupon på siden Ordreoplysninger.