Hvorfor skal jeg oprette en konto?

En MiniInTheBox-konto gør det meget nemmere at shoppe hos os. Du er i stand til at:

• Kontrollere status på din igangværende ordre og holde styr på tidligere ordrer.
  • Kontakte Kundeservice med spørgsmål, ordreopdateringer og anden generel hjælp.
  • Gemme dine fragt- og betalingsoplysninger, så fremtidige køb af varer gøres nemmere og hurtigere
  • Stille spørgsmål og/eller skrive anmeldelser af produkter.  Ved at tilføje anmeldelser af produkter kan du deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde præmier.
  • Tilføj en ting til "Mine favoritter", så du kan komme tilbage senere og købe den