English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Sort Fredag Supertilbud Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan opdaterer jeg min leverings- eller betalingsadresse?

Hvordan opdaterer jeg min leverings- eller betalingsadresse?

For at ændre eller opdatere en leverings- eller betalingsadresse:

• 1. Log ind på din konto og klik på "Mine ordrer".
  • 2. Klik "Administrer adressebog"
  • 3. Ændr din betalingsadresse eller tilføj/rediger en leveringsadresse

Du kan også ændre, opdatere, eller tilføje en ny leveringsadresse ved kassen.