Hvordan opdaterer jeg min leverings- eller faktureringsadresse?

" Hvordan opdaterer jeg min leverings- eller faktureringsadresse?

Sådan ændres eller opdateres din leverings- eller faktureringsadresse:

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer
  • 2. Klik på Administrerer adressebog
  • 3. Rediger din faktureringsadresse eller tilføj/rediger en faktureringsadresse

Du kan også ændre, opdatere eller tilføje en ny leveringsadresse ved kassen.