Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

" Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

Det er nemt at skrive en anmeldelse, og det hjælper andre kunder med at vide mere om vores produkter, og du kan vinde fantastiske præmier når du gør dette.

Der findes to måder at skrive en anmeldelse på:

Du kan gå direkte til produktsiden for at skrive din vurdering.

Eller alternativt kan du:

• 1. Logge ind på din konto og klikke på Mine ordrer
  • 2. Klik på det ordrenummer som du ønsker at skrive en anmeldelse om
  • 3. Klik på Skriv en anmeldelse knappen
  • 4. Husk på at det er bedst at være detaljeret og specifik. Hvad kunne du tænke dig at vide inden du købte produktet? Bestræb dig på at bruge et tydeligt og kortfattet sprog.