Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

At skrive en anmeldelse er nemt. Det hjælper også andre kunder med at vide mere omkring vores produkter og giver dig samtidig chancen for at vinde store præmier.

Der findes 2 måder at skrive en anmeldelse på:

Du kan gå direkte ind på produktsiden for at skrive din anmeldelse.

Eller du kan:

• 1. Logge ind på din konto og klikke på "Mine ordrer".
  • 2. Klikke på ordrenummeret, du vil skrive en anmeldelse af.
  • 3. Klik på "Skriv en anmeldelse"
  • 4. Når du anmelder vores produkter, er det vigtigt, at du kommer med mange oplysninger om, hvorfor du kan lide eller ikke kan lide et produkt og også bidrager med alle mulige andre detaljer, der vil kunne hjælpe med at rådgive vores kunder.  Udtryk dig venligst klart og præcist.