Efter betaling, hvordan kan jeg tjekke min ordres status?

"

Under processen med dit køb, vil du modtage flere mails fra os. Der vil være en email der bekræfter din ordre information, og vi vil også sende dig et tracking nummer efter din ordre bliver afsendt.

Du kan også logge på din MiniInTheBox konto for at tjekke status på alle dine ordrer.

https://www.miniinthebox.com/index.php?main_page=login

Du kan også kontakte vores online salgs repræsentant eller kundeservice for at få hjælp.