Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Useimmat tuotteemme voidaan peruuttaa täydellä maksun palautuksella lähetykseen asti. Jos tilaus on luonnos- tai odotustilassa, voit peruuttaa tilauksen helposti itse. Jos tilauksesi on käsittelytilassa, voit poistaa tilauksen klikkaamalla "poista tämä tilaus". Valitettavasti tilauksesi on jo lähetetty, joten sitä ei voi enää peruuttaa.

Ole hyvä ja tarkista peruutussääntömme seuraavasta taulukosta:

Räätälöidyt tuotteet

24 tunnin sisällä maksun vahvistuksesta* Yli 24 tuntia maksun vahvistuksesta*
Täysi palautus Tuotteen hinnasta 50% palautus, toimitusmaksun täysi palautus

*Kun olet saanut sähköposti otsikolla "Maksun vahvistus tilauksesta#_______ MiniInTheBox.comista", maksusi on vahvistettu.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi (tilauksen tila: vetotila tai odotustila)

• 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.

• 2. Klikkaa sen tilauksen numeroa jonka haluat poistaa.

• 3. Klikkaa "Poista tämä tilaus" ja vahvista että haluat poistaa tilauksen.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi (tilauksen tila: käsittelytila)

• 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.

• 2. Klikkaa sen tilauksen numeroa jonka haluat poistaa.

• 3. Klikkaa "poista tämä tilaus" tilauksen sivun alalaidasta poistaaksesi tilauksen.

• Huom: voit peruuttaa vain tilauksia joita ei ole lähetetty. Sen jälkeen kun tilauksesi on lähetetty, tämä linkki katoaa.