TEXT_MINIINTHEBOX_WORLDWIDE

Etsi kysymyksiä?

Kuinka seuraan lähetystäni?

Seuraa pakettiani

Kun tilauksesi on lähetetty, lähetämme sinulle lähetysvahvistussähköpostin joka sisältää seurantanumeron. Tarkistaaksesi lähetyksesi tila, klikkaa linkkiä ja se ohjaa sinut UPS:n, DHL:n tai muun kuljetusliikkeen nettisivulle. Tämän toiminnon avulla voit seurata lähetystäsi käyttämällä sähköpostissa saamaasi seurantakoodia.

Voit myös seurata tilaustasi "Omat tilaukseni" -sivulla seuraamalla näitä 4 vaihetta:

Vaihe 1

Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa "Omat tilaukseni -sivua".

Takaisin ylös▲

Vaihe 2

Klikkaa tilausnumeroa , jota haluat seurata.

Takaisin ylös▲

Vaihe 3

Klikkaa Seuraa -näppäintä tai Seuraa tätä tilausta -linkkiä, joka sijaitsee seurantanumeron vieressä.

Huomio:
Tällä hetkellä seuranta ole ole aina mahdollinen Postitoimitus - Ei seurantaa toimituksille (ILMAINEN toimitus).

Takaisin ylös▲

Vaihe 4

• Klikkaamalla Seuraa -näppäintä, esille tuleva ponnahdusikkuna näyttää tarkemmat seurantatiedot.
  • Jos haluat takaisin kuljetusliikkeen nettisivulle, klikkaa Linkki -näppäintä. Siellä voit antaa seurantanumerosi, jonka avulla saat tietoosi missä prosessin vaiheessa pakettisi on.

Takaisin ylös▲

Join our community

Tietoa yrityksestä
Tietoa MiniInTheBox.comista
Työpaikat
Sivukartta
NewsInTheBox
Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä
Hallitse tilauksia
Ohjesivut ja tietopankki
Maksu ja toimitus
Toimitustavat
Toimitusopas
Sijainnit, jonne toimitamme
Arvioitu toimitusaika
Yrityksen käytännöt
Palautuskäytäntö
Yksityisyyssuoja
Käyttöehdot
Immateriaalioikeuksia koskevat kysymykset
Muu liiketoiminta
Kumppanuusohjelma
Ryhdy myyjäksi
寻求供应商

visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems