Myyttekö kangastilkkuja tai voinko ostaa materiaalia suoraan teiltä?

" Myyttekö kangastilkkuja tai voinko ostaa materiaalin suoraan teiltä?

Kyllä, me myymme kangastilkkuja, jotta tietäisit tarkalleen, mistä pukumateriaalista pidät. Voit myös ostaa materiaalin suoraan sivustoltamme. Napsauta tästä, niin näet tarjoamamme vaihtoehdot, pitäen kuitenkin mielessä, että tarvitsemme aikaa räätälöimään mittatilaustyönä tehdyn pukusi, kun tilaat näytteitäsi.