English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Viimeinen Black Friday -ale Päivittäiset tarjoukset
Ohjelmat

MiniInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

 Etsi kysymyksiä?

  

Kuinka muuta toimitus- tai laskutusosoitettani?

Kuinka muuta toimitus- tai laskutusosoitettani?

Jos haluat vaihtaa/päivittää toimitus- tai laskutusosoitteesi:

  • 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.
  • 2. Klikkaa "Hallitse osoitekirjaa".
  • 3. Muokkaa laskutusosoitettasi ja lisää/muokkaa toimitusosoitettasi.

    Voit myös muuttaa, päivittää tai lisätä uuden toimitusosoitteen maksaessasi.

BTest