English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Viimeinen Black Friday -ale Päivittäiset tarjoukset
Ohjelmat

MiniInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

 Etsi kysymyksiä?

  

Kuinka kirjoitan arvostelun?

Kuinka kirjoitan arvostelun?

Arvostelun kirjoittaminen on helppoa. Se auttaa muita asiakkaita päättämään tilauksista, ja saat mahdollisuuden voittaa palkintoja.

On kaksi tapaa kirjoittaa arvostelu:

Voit kirjoittaa arvostelun suoraan tuotteen sivulle.

Tai voit seurata näitä ohjeita:

  • 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.
  • 2. Klikkaa arvostelemasi tuotteen numeroa.
  • 3. Klikkaa "kirjoita arvostelu".
  • 4 Kun kirjoitat arvostelua, muista kirjoittaa paljon yksityiskohtia ja tietoja asioista joista pidit, ja joista et pitänyt. Muista olla tarkka ja selvä.
ATest