English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

|

Kennisbank

Zoek vragen?

Ik kan niet inloggen

Volg a.u.b. onderstaande instructies:

Controleer uw inlog gegevens. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat u voor uw registratie hebt gebruikt.

Wellicht kunt u niet inloggen met uw gebruikersgegevens omdat er onderhoud aan het systeem van MiniInTheBox.com gepleegd wordt - Wacht u a.u.b. 30 minuten en probeert u het opnieuw

Zorgt u aub er voor dat cookies van www.MiniInTheBox.com door uw browser worden geaccepteerd (Internet Explorer en andere browsers).

Als de bovenstaande oorzaken/oplossingen niet werken, neemt u dan contact op met onze Klantenservice, een medewerker van de klantenservice zal u helpen het probleem op te lossen.

TIP: Als u niet zeker bent of het probleem wordt veroorzaakt door uw eigen systeem of dat van Miniinthbox, probeert u dan via een andere computer in te loggen, of probeert u dit via verschillende browsers.

Als u een fout bij de registratie van uw account hebt gemaakt, u geen toegang tot uw account heeft en u nog nooit een bestelling geplaatst heeft, is de snelste oplossing om gewoon een nieuwe account aan te maken.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, volgt u dan de volgende link om een nieuw wachtwoord te verkrijgen.

https://www.miniinthebox.com/index.php?main_page=password_forgotten

Word lid van onze gemeenschap