English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Kennisbank

Zoek vragen?

Ik kan niet inloggen

Volg a.u.b. de onderstaande instructies:

Controleer uw inlog gegevens. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat u voor uw registratie hebt gebruikt.

Wellicht kunt u niet inloggen met uw gebruikersgegevens omdat er onderhoud aan het systeem van MiniInTheBox.com gepleegd wordt - Wacht u a.u.b. 30 minuten en probeert u het opnieuw

Zorg u aub er voor dat cookies van www.MiniInTheBox.com door uw browser worden geaccepteerd (Internet Explorer en andere brouwers).

Als de bovenstaande oorzaken/oplossingen niet werken, neemt u dan contact op met onze klantenservice en een medewerker van de klantenservice zal u helpen het probleem op te lossen.

TIP: Als u niet zeker bent of het probleem door uw eigen systeem of dat van Miniinthbox wordt veroorzaakt, probeert u dan via een andere computer in te loggen, of probeert u dit via verschillende browsers.

Als u een fout bij de registratie van uw account hebt gemaakt, u geen toegang tot uw account heeft en u nog nooit een bestelling geplaatst heeft, is de snelste oplossing gewoon een nieuwe account aan te maken.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, volgt u dan de volgende link om een nieuw wachtwoord te verkrijgen.

https://www.miniinthebox.com/index.php?main_page=password_forgotten

Join our community

Geaffilieerden Programma
Word verkoper