English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Kennisbank

Zoek vragen?

Wanneer wordt het verdiende Bonustegoed toegewezen aan mijn account?

Zodra wij hebben bevestigd dat u alle artikelen hebt ontvangen en daar een review over hebt geschreven, zal het Bonustegoed worden bijgeschreven op uw Tegoed & Bonustegoed account.

Volg deze vijf stappen om uw beoordeling te voltooien.

.

• Stap 1 Klik op de “Afleveringsbevestiging" knop op de pagina ‘Mijn Bestellingen’ of op de pagina ‘Bestellingsdetails’. Als we al hebben bevestigd dat u de artikelen hebt ontvangen, kunt u nog steeds op de knop “Schrijf een review” klikken op deze pagina's, in plaats van op de knop “Afleveringsbevestiging”.

• Stap 2 Klik op de “Ja” knop om naar de ‘Pakket Review’ pagina te gaan.

• Stap 3  Vul op de ‘Pakket Review’ pagina uw beoordeling in.

• Stap 4 Nadat het indienen van uw beoordeling is gelukt, wordt uw Bonustegoed voor deze bestelling toegevoegd aan uw Tegoed & Bonustegoed account en opent uw ‘Bestellingsdetails’ pagina, waarop uw bijgewerkte Bonustegoed staat aangegeven.

• Stap 5 U kunt uw Tegoed & Bonustegoed saldo controleren op de pagina Mijn Tegoed & Bonustegoed.

• NB:
    Schrijf als uw bestelling werd geplaatst vóór 27 september 2013 en u het Bonustegoed nog steeds niet hebt ontvangen een beoordeling over de artikelen in uw bestelling. U ontvangt uw Bonustegoed dan binnenkort.

Word lid van onze gemeenschap