English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (145 reviews)
Schrijf een review
  • Door Hanny Heijkamp
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2012

Ik kreeg binnen 3 dagen mijn tabletcover binnen en mijn tablet paste perfect doordat de bovenste klem verstelbaar bleek te zijn geweldig het is geen standaardmaat dus was een cover moeilijk te vinden maar hier vond ik de ideale cover met toetsenbord usb in de tablet en het werkt perfect zou hem iedereen aanbevelen topprodukt!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door el.chalencon
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2015

livraison plus rapide que prévue produit fidèle et bonnes dimensions pour ma tablette qui n'a pas une taille standard très contente

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Almudena
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2011

El teclado es ligero y funcional. Tal y como aparece en la fotografía. Bien acabado. Parece consistente

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RvS
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2014

Prima hoes. Stevig, veilig en vooral niet duur. nel geleverd.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door J.Raadschelders
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2014

eindelijk een etui die echt beschermt tegen het breken van mijn tablet ,en het usb toetsenbord werkt super ,kan het iedereen aan raden,het geld meer dan waard,tevens een super geschenk ,waar je wat mee kunt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karelb
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2014

Mooi product. Werkt goed met vele verschillende maten omdat hij zo goed instelbaar is. Oogt wel wat goedkoop en is nep leer.
Levering binnen 7 dagen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joruud35
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Goede kwaliteit. Snel geleverd en goede service!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wjhdevries
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2014

Snelle levering ca. 8 werkdagen!
Ziet er prima uit en mijn Dell XPS 10 past er prima in.
Jammer dat ik de reviews niet had gelezen ben vergeten een usb converter naar mini usc erbij te bestellen. Als nog gedaan bij Mini in the box voor 1,49 €

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leonardo001
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2013

Hulde voor deze webwinkel!!!!!
Hoes met Toetsenbord besteld voor een Samsung Galaxy Tab 2. Na betaling met Ideal ontvingen wij de artikelen keurig binnen de gestelde termijn van max 20 werkdagen. Daar ik vergeten was dat de Samsung een combi aansluiting heeft voor Charching/USB, deze direkt daarna besteld. Binnen één week ontvingen wij deze converter!!!!!
Aangesloten en het werkte perfect.
MinInTheBox krijgt va mij een dikke 9.!!!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Herman Troy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2013

Werkt perfect, zoals ik verwacht had

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest