English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Thanksgiving Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (278 reviews)
Schrijf een review
  • Door sana_benyerrou
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2012

Ik was best wel huiverig dat de het niet gingen doen.. Maar na de 'aanmeldprocedure' te hebben uitgevoerd doen ze het even goed als de originele afstandsbediening en nunchuck.
Ook werden de producten snel verzonden.
Toppie!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guillaume
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2014

fonctionne parfaitement, qualité de celle dans le commerce

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bernardanjubault
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2012

I purchased a 2in1 MotionPlus Remote Controller and Nunchuk + Case for Wii (Blue) in this shop : I received it within ten days ( France) and it is a brand new device : powerful and beautiful : it's great

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rubiosupredator
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2012

Yo cuando entre en la pagina no me fiaba muncho de miniithebox pero cuando hice el pedido me yego en menos de 15 dias y estoy contento de aver conseguio esta paguina por toda su calidad y su confianza no tengais ninguna duda en acer buestros pedidos porque es 100% fiable. Un saludo a todos/as.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rubiosupredator
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2012

Miniithebox una pagina 100% fiable.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door melkys
  • Jan 29, 2012

ottimo articolo.Arrivato senza nessun problema.ditta abbastanza seria

Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door unaficionado
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2011

Excelente producto calidad / precio.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ekatpan
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

Очень даже неплохой набор для Wii! мы остались довольны покупкой и сэкономленными деньгами :). Рекомендую. Если ищите джойстики для игры, то ценакачество порадовало.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door diego.bergamini
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Articolo corrispondente alle aspettative.
Unica sorpresa negativa, le spese doganali, + 39% rispetto l'importo pagato.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door crisalcalop
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2011

Subo la foto del mando y el nunchuk que he hecho.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest