English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (200 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mr A
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Super manette, aucun défaut, correspond parfaitement à mes attentes, super, MERCI Mini In The Box!!!

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Юрий
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

Доставили быстро - 13 дней. EMS. Батарейки (2AA) в комплект не входят, я лично использую в пультах аккумуляторы. Все прекрасно работает. Сначала WII не видела пульт, я выяснил, что требуется процедура синхронизации (нажать красную кнопку под батарейками на пульте и затем нажатьт красную кнопку в отсеке для CD-карты на самой WII). Пульт синхронизировался и теперь играем с сыном вдвоем! Спасибо!

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonello
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2012

In aggiunta al classico remote della Wii. Perfetto, ottima riproduzione dell'originale con funzionamento identico e utile protezione in gomma. Il colore blu per distinguerlo dal bianco e partecipare a sfide con più giocatori. Ho acquistato anche un altro telecomando rosso.

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zick
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2012

Boa noite.

Desde já aviso-lhes que não recebi o produto ainda porém, ele está "ainda" no prazo de entrega. Assim que receber eu posto a minha opinião.
Por enquanto a minha avaliação são três estrelas pelo site que é bem diversificado, de fácil entendimento, ampla opções para o pagamento enfim, uma boa esrtutura. Por enquanto merece os parábens. Para excelência, na minha opinião, vai ser a entrega e as condições do produto.

Obrigado.

Bem. há três semanas atrás por volta do dia 16/07, recebi o meu pedido de acordo com o contratado pelo site e estou plenamente satisfeito com o mesmo. Obrigado e espero, logo em breve, voltar a fazer compras com vocês.
Obrigado.

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexander
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

And now it's the time for the great battle of table tennis between me and my friend!
Past days we were only watching the game of each other (only 1 motion plus) and eagerly waiting for an opportunity to fight for a champion title! Now, with miniinthebox, dreams comes true!)

Пришло время для великой битвы в настольный теннис с моим другом!
Раньше мы только смотрели как играл один из нас (только 1 моушн плюс) и с нетерпением ждали возможности сразиться за титул чемпиона! Теперь, с miniinthebox мечты становятся реальностью!)

Доставка в Москву заняла примерно месяц.

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw) 2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ALFREDO
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2012

El envío llego sin problemas.
Rapidez, confianza, profesionalidad, buen precio, buena calidad, buen empaquetado, en una palabra:
EXCELENTE

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door controller wii
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2012

in italia si parte da i 40€ per cosa..comprare un prodotto che viene lo stesso dalla cina e dove ci guadagnano i rivenditori e allora conviene prenderlo direttamente in cina...
ottimo prodotto perfettamente funzionante lo consiglio

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door controller x wi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2012

di ottima fattura. si è collegato subito anche al pc.

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Prudencio
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Todo correcto, buen funcionamiento, buen precio. un 10.

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw) 2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door montemayor
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2012

los dos mandos comprados para la wii como los originales todo perfecto gracias

2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw) 2-in-1 MotionPlus Afstandsbediening + Nunchuk Voor Wii (blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
28% koopUSD $ 16.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
14% koopUSD $ 7.99
 S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
14% koopUSD $ 8.66
 mini Dual Charging Dock voor de ps3
14% koopUSD $ 5.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
14% koopUSD $ 15.59
 Europese voedingsadapter, voor Wii
14% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest