English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (3527 reviews)
Schrijf een review
  • Door Cheryl
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2013

Exactly what I needed. I can find just about anything I need electronically at MiniInTheBox.
Great online store

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yasas Perera
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Works like a charm. No loss of the sound quality. Arrived on time. Recommend to anyone. Thanks :)

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Duane
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2012

Great product and a good value. Just plainly put, the product does what it is supposed to do. Ordered on March 14 and received the product on March 28.

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ayoub berchil
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2015

Gold Plated 3.5mm Stereo Audio
thanks you

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door deenanaw
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2015

Great quality! So glad I ordered this! Will order again! :D

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter) Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rodney
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 09, 2014

Great for sharing my music. Good buy from MITB.

Update: Not working!!!

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chokoples
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2014

Useful, nice and pretty good item! :) I highly recommend!

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mazhar
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

Good product..! Connects the audio cables well.. Shipment was way delayed though..

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gauzywings
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2014

Exactly what we need when me and my wife is lounging in bed and we feeling like a watching our fav episodes without disturbing our one year old sleeping.

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alex Levshin
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

Very useful stuff for the two. Price is very good. I recommend it to everybody. This shop is the best!!! And the delivery is unbelievable - it took only 12 days to get to Kiev (Ukraine)!!!

Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
78%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.49
 3,5mm hoofdtelefoon kabelsplitter voor iPhone, Samsung en andere toestellen (mannelijk naar tweemaal vrouwelijk, wit, 0,15 meter)
9% koopUSD $ 1.24
 3,5mm audioconnector mannelijk naar mannelijk verlengaansluitkabel (1,2m)
1% koopUSD $ 1.25
 audio 3.5mm male audio naar 2 x rca female adapter
1% koopUSD $ 0.99
 3.5mm Male naar Dual Vrouw Audio Split Adapter
1% koopUSD $ 0.58
 3.5mm stereo jack plug naar 3.5mm stereo jack flexibele kabel
1% koopUSD $ 1.13
 3,5 mm female naar twee mannen audio kabel voor PC
1% koopUSD $ 1.18
 3.5mm Audio Male x 1-vrouw x 2 Cable (0.1M)
1% koopUSD $ 1.33
 3.5mm Audio Male naar USB Female Cable (0.1M)
1% koopUSD $ 0.81
 3,5 mm audio jack splitter (zwart)
1% koopUSD $ 1.69
 USB naar 3,5mm audio Crystal Blue geluidskaart (0,1 meter)
1% koopUSD $ 3.28
 3.5mm Male naar Male Audio Connection Cable Flat Type Blauw (1.5m)
1% koopUSD $ 1.99
 Koptelefoon / Mic Combineer Adapter 3.5mm Man 2 in 1 vrouw voor Headset PC / Laptop
1% koopUSD $ 1.57
 3.5mm audio naar man op man-kabel (1,0 m) 2RCA
1% koopUSD $ 0.99
 3,5 mm mannelijk-mannelijk AUX audiokabel plat type (0,8 meter, verguld)
1% koopUSD $ 1.98
 VGA HD15 Y-splitter kabeladapter voor 2 monitoren naar 1 pc (0,2 meter)
1% koopUSD $ 4.99
 3.5mm male naar male kabel stereo audio kabel 0.5m
1% koopUSD $ 0.68
 3.5mm Female naar 3,5 mm Female Audio Adapter Coupler Metalen Vergulde
1% koopUSD $ 1.99
 3 RCA F / F-adapter
1% koopUSD $ 0.99
 Zwart 3.5mm stereo Male naar Double 3.5mm Vrouw Audio Headphone Splitter Y-kabel met Volume Switch
1% koopUSD $ 5.99
 3,5 mm audio jack splitter
1% koopUSD $ 1.99
 3.5mm Audio Extention Female naar Male Cable (1.5M)
1% koopUSD $ 1.58
 3.5mm koptelefoon Male naar 2 vrouwelijke Splitter Kabel Blauw (0.3M)
1% koopUSD $ 2.38
 3.5mm Male naar Female 2x3.5mm audiokabel Wit (0,2 M)
1% koopUSD $ 2.48
 110-240V VS-stekker naar EU- en VS-stekker AC voedingsadapter
1% koopUSD $ 0.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest