English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Thanksgiving Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (437 reviews)
Schrijf een review
  • Door treneski
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

Great Green Laser Pointer with 5Pattern Special Effect...

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gregorywalle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2017

Met un peu de temps a fonctionner le temps que la lampe chauffe probablement

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monpetitbijoux
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

Me aparecio enviado, pero ahora dice que me reintegraron el dinero, asi que hare otra compra

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vurrociclimoto
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2013

ottimo puntatore laser molto potente e utile per svariati motivi,lavoro,tempo libero,ecc...
il prezzo è buono,sono molto soddisfatto averlo acquistato da questo sito molto affidabile ed corretto.........faro' senz'altro altri acquisti ,mi piace L'intuitibilita' del sito.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brian.parsons49
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Excellent value for money, powerful beam, and intriguing patterns using the supplied screw on caps.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rotem_shmueli
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

מוצר מצוין ואיכותי,עובד מעולה ! המשלוח מהיר.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jarjarbring
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

Attention ! Laser trés puissant :) je méclate comme un petit fou, ne pas laisser à la portée des enfants, bonne qualité et marche avec des piles classiques ! merci


be carreful , powerfull laser , i have lot of fun with it, keep away from children, qood quality, use regular batteries AAA , thanks

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas_santos.12
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

quando eles dizem que vai chegar daqui a 20 dias sim e verdade muito bom
eu adorei e a primeira vez que fasso compras e ja adorei esse site
tem de tudo que procuramos
esse laiser ai e muito bom tem a te foto para podermos ver tem tudo dele dizendo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas_santos.12
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

eu gostei muito desse site adorei tudo que tem nele conprei um laiser
muito bom o laiser barato super legal agora tudo que eu for conpra vou vim para o Minithebox quando minha mae quiser conpra auguma coisa ou meu avó ou meus parentes amigos vou mandar vim aqui no Minithebox que e seguro e tem de tudo de bom adorei meus amigos que quizerem compra alguma coisa vou mandar vim aqui tambem

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas_santos.12
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

I really like this site has everything you loved him conprei a bowline
very good Laisser cheap super cool now all I conpra is going to come when my mother wanted Minithebox conpra auguma thing or my grandmother or my relatives, friends I have come here in that Minithebox and safe and has all the best loved of my friends who wished to buy something I have come here also

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 11.69
 Scherp geprijsde echt groene laserpen, 5mW
1% koopUSD $ 5.39
 2-in-1 5mW 532nm krachtige groene astronomie laseraanwijzer (2xAAA)
1% koopUSD $ 6.29
 hoge prestaties rode laser met accu en lader (5 mW, 650 nm, 1x16340)
1% koopUSD $ 23.39
 405nm paarse laserpen met sterdop 5mw paars glitterzwart
1% koopUSD $ 8.99
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 8.99
 Roestvast staal + kunststof Laserpen
1% koopUSD $ 3.59
 Penvormige groene astronomie laseraanwijzer met batterij (5mW, 532nm, 2xAAA)
1% koopUSD $ 6.29
 multi-point rode ster laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
1% koopUSD $ 6.99
 Pen Shaped - Red Laser Pointer / Paarse laseraanwijzer - Aluminum Alloy
2% koopUSD $ 19.99
 2-in-1 5mW 532nm astronomie krachtige blauwe laser pointer met een speciaal effect (2xAAA)
2% koopUSD $ 5.09
 lt-1024 afsluitbare groene laser pointer (1 mW, 532nm, 1x18650, zwart)
2% koopUSD $ 11.69
 Aluminum Alloy Laserpen
3% koopUSD $ 10.99
 sleutelhanger vormige laser pointer aluminiumlegering 0.5 mw 635nm-670nm voor buiten 5.4 * 0.9 * 0.9cm
3% koopUSD $ 1.79
 Koper Laserpen
3% koopUSD $ 8.99
 2-in-1 super heldere rode laser met led (3xag13)
4% koopUSD $ 1.79
 3-led wit licht + rode laser met karabijnhaak (5 MW)
4% koopUSD $ 3.99
 5 in 1 1 mW 650 nm rode laser pointer projectieve met 2 * geleid en sleutelhanger zwart
4% koopUSD $ 2.99
 kleine 3-in-1-test geld zaklamp rode laser pen (random schip met 7 kleuren) zijn batterijen
5% koopUSD $ 2.39
 lt-303 brandende groene laser cap (5mw.532nm.1x18650.multicolor)
5% koopUSD $ 26.09
 scherpstellen van 1 mW groene laserset g-303 brandend papier snijden
5% koopUSD $ 13.49
 Lt-hja82 rode laserwijzer (5wm, 650nm, 2xaaa, zwart)
6% koopUSD $ 21.99
 Aluminum Alloy Laserpen
6% koopUSD $ 30.99
 lt-hja881 groene laser pointer (5 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
6% koopUSD $ 24.29
 Module Shaped - Red Laser Pointer/Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 29.69
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 18.99
 groene laserpointer 5mw 532nm zaklamp lt-885 1x16340 zwart voor buiten
1% koopUSD $ 23.39
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 34.99
 Pen Shaped - Red Laser Pointer - Copper
1% koopUSD $ 4.99
 Flashlight Shaped-Green Laser Pointer-Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 21.24
 Koper Laserpen
1% koopUSD $ 39.99
 lt-1008 groene laser pointer (2 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
1% koopUSD $ 33.29
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 8.99
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 12.99
 Laserpen
1% koopUSD $ 10.99
 enkele paarse laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
1% koopUSD $ 5.99
ATest