English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (462 reviews)
Schrijf een review
  • Door treneski
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

Great Green Laser Pointer with 5Pattern Special Effect...

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monpetitbijoux
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

Me aparecio enviado, pero ahora dice que me reintegraron el dinero, asi que hare otra compra

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SAVERIO
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2013

ottimo puntatore laser molto potente e utile per svariati motivi,lavoro,tempo libero,ecc...
il prezzo è buono,sono molto soddisfatto averlo acquistato da questo sito molto affidabile ed corretto.........faro' senz'altro altri acquisti ,mi piace L'intuitibilita' del sito.

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brian Parsons
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Excellent value for money, powerful beam, and intriguing patterns using the supplied screw on caps.

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rotem
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

מוצר מצוין ואיכותי,עובד מעולה ! המשלוח מהיר.

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oliver
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

Attention ! Laser trés puissant :) je méclate comme un petit fou, ne pas laisser à la portée des enfants, bonne qualité et marche avec des piles classiques ! merci


be carreful , powerfull laser , i have lot of fun with it, keep away from children, qood quality, use regular batteries AAA , thanks

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

quando eles dizem que vai chegar daqui a 20 dias sim e verdade muito bom
eu adorei e a primeira vez que fasso compras e ja adorei esse site
tem de tudo que procuramos
esse laiser ai e muito bom tem a te foto para podermos ver tem tudo dele dizendo

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

eu gostei muito desse site adorei tudo que tem nele conprei um laiser
muito bom o laiser barato super legal agora tudo que eu for conpra vou vim para o Minithebox quando minha mae quiser conpra auguma coisa ou meu avó ou meus parentes amigos vou mandar vim aqui no Minithebox que e seguro e tem de tudo de bom adorei meus amigos que quizerem compra alguma coisa vou mandar vim aqui tambem

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

I really like this site has everything you loved him conprei a bowline
very good Laisser cheap super cool now all I conpra is going to come when my mother wanted Minithebox conpra auguma thing or my grandmother or my relatives, friends I have come here in that Minithebox and safe and has all the best loved of my friends who wished to buy something I have come here also

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Excellent
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2012

Le colis et venu en 4 semaine un peut plus que prévu donc 4 étoile sinon le colis était intacte et le laser fonctionne super bien de très beau effet son produit c'est un 6 en 1 et non un 5 en 1 a rectifier =) et vu le prix on peut pas dire non !

Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
8%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 10.99
 Penvormige groene astronomie laseraanwijzer met batterij (5mW, 532nm, 2xAAA)
1% koopUSD $ 7.99
 Pen Shaped - Red Laser Pointer - Copper
1% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 5mW 532nm astronomie krachtige blauwe laser pointer met een speciaal effect (2xAAA)
1% koopUSD $ 4.99
 2-in-1 super heldere rode laser met led (3xag13)
2% koopUSD $ 1.99
 Marsing hoog vermogen muliti-functie 850 5mW 532nm groene laser pen zaklamp - zwart
3% koopUSD $ 18.99
 Marsing ld-03 5mW 650nm rood licht laser pen - zwart en zilver
4% koopUSD $ 5.99
 enkele paarse laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
5% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 5mW 532nm krachtige groene astronomie laseraanwijzer (2xAAA)
5% koopUSD $ 7.99
 3-in-1 balpen met 2-mode wit licht en 5 MW rode laser (3xlr41, zwarte inkt)
6% koopUSD $ 2.99
 5-standen blauwe laseraanwijzer met batterij (5mW, 405 nm, zwart)
7% koopUSD $ 10.99
 Scherp geprijsde echt groene laserpen, 5mW
8% koopUSD $ 5.99
 Marsing ld-02 5mW 532nm 8000m groene laser pen - zwart en grijs wit
9% koopUSD $ 6.99
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
10% koopUSD $ 16.99
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
11% koopUSD $ 11.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest