English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (436 reviews)
Schrijf een review
  • Door treneski
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

Great Green Laser Pointer with 5Pattern Special Effect...

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gregorywalle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2017

Met un peu de temps a fonctionner le temps que la lampe chauffe probablement

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monpetitbijoux
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

Me aparecio enviado, pero ahora dice que me reintegraron el dinero, asi que hare otra compra

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SAVERIO
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2013

ottimo puntatore laser molto potente e utile per svariati motivi,lavoro,tempo libero,ecc...
il prezzo è buono,sono molto soddisfatto averlo acquistato da questo sito molto affidabile ed corretto.........faro' senz'altro altri acquisti ,mi piace L'intuitibilita' del sito.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brian Parsons
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Excellent value for money, powerful beam, and intriguing patterns using the supplied screw on caps.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rotem
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

מוצר מצוין ואיכותי,עובד מעולה ! המשלוח מהיר.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oliver
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

Attention ! Laser trés puissant :) je méclate comme un petit fou, ne pas laisser à la portée des enfants, bonne qualité et marche avec des piles classiques ! merci


be carreful , powerfull laser , i have lot of fun with it, keep away from children, qood quality, use regular batteries AAA , thanks

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

quando eles dizem que vai chegar daqui a 20 dias sim e verdade muito bom
eu adorei e a primeira vez que fasso compras e ja adorei esse site
tem de tudo que procuramos
esse laiser ai e muito bom tem a te foto para podermos ver tem tudo dele dizendo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

eu gostei muito desse site adorei tudo que tem nele conprei um laiser
muito bom o laiser barato super legal agora tudo que eu for conpra vou vim para o Minithebox quando minha mae quiser conpra auguma coisa ou meu avó ou meus parentes amigos vou mandar vim aqui no Minithebox que e seguro e tem de tudo de bom adorei meus amigos que quizerem compra alguma coisa vou mandar vim aqui tambem

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonas santos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2012

I really like this site has everything you loved him conprei a bowline
very good Laisser cheap super cool now all I conpra is going to come when my mother wanted Minithebox conpra auguma thing or my grandmother or my relatives, friends I have come here in that Minithebox and safe and has all the best loved of my friends who wished to buy something I have come here also

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 Penvormige groene astronomie laseraanwijzer met batterij (5mW, 532nm, 2xAAA)
1% koopUSD $ 6.29
 Scherp geprijsde echt groene laserpen, 5mW
1% koopUSD $ 5.39
 5-standen blauwe laseraanwijzer met batterij (5mW, 405 nm, zwart)
1% koopUSD $ 8.99
 multi-point rode ster laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
1% koopUSD $ 6.99
 Laserpen
1% koopUSD $ 14.99
 5mW rood licht laser pen (2xAAA)
1% koopUSD $ 3.59
 Pen Shaped - Green Laser Pointer - Copper
1% koopUSD $ 7.99
 kleine 3-in-1-test geld zaklamp rode laser pen (random schip met 7 kleuren) zijn batterijen
1% koopUSD $ 2.69
 Pen Shaped - Red Laser Pointer - Copper
1% koopUSD $ 4.49
 2-in-1 5mW 532nm astronomie krachtige blauwe laser pointer met een speciaal effect (2xAAA)
2% koopUSD $ 5.39
 2-in-1 5mW 532nm krachtige groene astronomie laseraanwijzer (2xAAA)
2% koopUSD $ 6.29
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
2% koopUSD $ 8.99
 enkele paarse laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
3% koopUSD $ 5.99
 Pen Shaped - Green Laser Pointer - Copper
3% koopUSD $ 8.99
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
3% koopUSD $ 12.99
 lt-885 groene laser pointer (5 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
4% koopUSD $ 25.99
 lt-hja82 groene laser pointer (5 MW, 532nm, 2xAAA, zwart)
4% koopUSD $ 24.99
 Pen Shaped - Paarse laseraanwijzer - Aluminum Alloy
4% koopUSD $ 9.99
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
5% koopUSD $ 28.99
 Pen Shaped - Red Laser Pointer - Aluminum Alloy
5% koopUSD $ 4.99
 groene pen jd301 hoog vermogen verstelbare lichtbundel laserpointers (5 MW, 532nm) zwart
5% koopUSD $ 8.99
 SDLaser.302 afsluitbare groene laser pointer met lader en accu (532nm, 1x18650, Zwart)
6% koopUSD $ 16.19
 LT-ZS003 USB Charge groene laser pointer (5 MW, 532nm, ingebouwde batterij, Groen)
6% koopUSD $ 19.99
 jd851 groene straal laser pointer pen (5 MW, 532nm, 1x16340 + lader, zwart)
6% koopUSD $ 18.99
 Jacht Trail Camera / Scouting Camera
1% koopUSD $ 12.99
 Pen Shaped - Green Laser Pointer - Copper
1% koopUSD $ 10.99
 Flashlight Shaped-Green Laser Pointer-Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 12.99
 Flashlight Shaped-Green Laser Pointer-Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 21.24
 roestvrij staal 5 MW rode laser pointer pen - zilver (2 x AAA batterijen, niet inbegrepen)
1% koopUSD $ 3.99
 5MW 405nm blue-violet/royal paarse laser pen (2 * aaa)
1% koopUSD $ 10.99
 lt-wj groene laser pointer (5 MW, 532nm, 2xAAA, zilver)
1% koopUSD $ 18.99
 3-led wit licht + rode laser met karabijnhaak (5 MW)
1% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 super led licht en rode laser (3xag3)
1% koopUSD $ 1.79
 Flashlight Shaped-Green Laser Pointer-Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 16.99
 Laserpen
1% koopUSD $ 15.99
 lt-hj rode en groene laser pointer (5 MW, 532nm, 2xAA, zwart)
1% koopUSD $ 33.99
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 19.99
 Flashlight Shaped-Green Laser Pointer-Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 18.99
 LT-9500 anodeoxydatie groene laser pointer (5 MW, 532nm, 1x18650, Zwart)
1% koopUSD $ 39.99
 lt-hja881 groene laser pointer (5 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
1% koopUSD $ 26.99
 lt-1008 groene laser pointer (2 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
1% koopUSD $ 36.99
 Flashlight Shaped - Paarse laseraanwijzer - Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 32.99
 LT-ZS02 5 Patronen USB Charge groene laser pointer (4 MW, 532nm, ingebouwde batterij, Wit)
1% koopUSD $ 24.99
 ls316 301 afsluitbaar verstelbare brandende groene laser pointer zaklamp (5 MW, 532nm, b1x18650, zwart)
1% koopUSD $ 9.89
 lt-0675 instelbare focus brandende aansteker snijden groene en rode laser pointer (4 mW, 532nm / 650nm, 1xcr18650)
1% koopUSD $ 20.69
 UKING ZQ-a13 instelbare focus / intrekbare groene laser pointer zaklamp single (5 MW, 532nm, zwart)
1% koopUSD $ 23.39
 Flashlight Shaped - Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 30.99
 LT-303 Zoom Light Match groene laser pointer (4 MW, 532nm, 1x18650, Golden)
1% koopUSD $ 19.99
 h7 groene laser pen
1% koopUSD $ 29.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest