English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

|

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (1195 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2013

UITELICHTE REVIEW

Schijnt echt heel ver. Ook handig dat hij op AAA batterijen werkt.

5mW groene laser pointer (2xAAA) 5mW groene laser pointer (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Braye S.
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik heb deze groene laserpointer Vandaag ontvangen ( 29/08/12 ). Mijn bestelling werd geplaatst op 17/08/12 en dus 12 dagen na plaatsing van mijn order heb ik dit artikel ontvangen. Oorspronkelijk Sneller dan ik had gedacht ( en niet te vergeten gratis verzending ).

Pro's
- Goede prijs/kwaliteit op het eerste zicht !
- Relatief sterke laserstraal
- Straal is zichtbaar in het donker en soms ook overdag. ( afh. van waar je bent )
- Heel ver bereik, weet niet excact hoe ver maar toch ver !

Con's
- Batterijen zijn redelijk flauw. Dit kan makkelijk worden verholpen door andere in te steken.
- "Goedkope" doos en is niet dezelfde die op de foto's word weergegeven.

-> Conclusie; Heel mooi product voor een mooie prijs en een goede kwaliteit. De doos is van een mindere kwaliteit maar wie koopt nu een laserpointer voor de doos ?
Op de foto is de straal niet/moeilijk zichtbaar, dit komt enkel door de kwaliteit van mijn camera. 2e Bestelling onderweg!

Groeten uit België !
______________________________________________________________________

I received this green laser pointer Today (29/08/12). My order was placed on 17/08/12 and its been 12 days after placing my order. Received it originally Faster than I thought (not to mention free shipping).

Pros
- Good price / quality at first sight!
- Relatively strong laser beam
- Ray is visible in the dark and sometimes during the day. (Depending on where you are)
- Very far range, do not know how far excact yet, but far!

Con's
- Batteries are pretty bland. This can easily be solved by putting in another pair.
- "Cheap" box and is not the same one that's displayed on the pictures.

-> Conclusion; Very nice product for a nice price and good quality. The box is of a lesser quality but who wants to buy a laser pointer for the box?
In the picture, the beam is hardly visible, this is simply due to the quality of my camera. There is a Second order on its way!

Greetings from Belgium!

5mW groene laser pointer (2xAAA) 5mW groene laser pointer (2xAAA)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eric
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

good stuff! delivered as promised.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monja603
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

echt leuk die lampjes hahahhahahahaha

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door romonoli
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2014

Schijnt lekker fel!!, goed afgeleverd maar niet met orgineel doosje

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mark
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2014

dit laser.. hij gaat lang mee en hij schijnt heel ver en super fel!
aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dordt03
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

Laser werkt perfect en je ziet duidelijk een groene straal.

Aanteraden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door asdf
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2014

Goed en scherp laserlampje. Een aanrader

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door renemasselink
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

Nice! Little too bright for my presentations, but i can drive my fish crazy, so i've got that going for me which is nice....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dtmpeters
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2014

Perfect, snel geleverd. Werkt prima, batterijen niet bijgeleverd.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 5mW groene laser pointer (2xAAA)
52%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.49
 Krachtige Groene Laserpen 532nm 5mw
11% koopUSD $ 8.76
 Uitstekende Laserpen
8% koopUSD $ 2.09
 Blauwe Laserpen (Inclusief 2 AAA Batterijen)
5% koopUSD $ 7.19
 Laserpen (Rode Straal)
3% koopUSD $ 4.19
 5 in 1 (5 patronen groene laser cap) 5mW 532nm astronomie krachtige groene laser pointer (2xAAA)
2% koopUSD $ 12.32
 2-in-1 5mw Groene Laserpen
1% koopUSD $ 9.74
 pen vormige 5 MW 650nm astronomie krachtige rode laser pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 3.49
 Pen Shaped 5mW 532nm astronomie krachtige Blue Laser Pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 3.49
 Groene Aanwijslaser Met Batterij en Lader (5mW, 532nm, Zwart)
1% koopUSD $ 16.79
 Pen Shaped 5mW 532nm astronomie krachtige groene laser pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 6.49
 multi-point rode ster laser pointer pen (inclusief twee AAA-batterijen)
1% koopUSD $ 8.96
 Pen Shaped 5mW 650mm Open-back rode laser pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 2.69
 Blauwe laserpen Met 5 Standen (5mw,405nm,zwart)
1% koopUSD $ 9.09
 3-in-een sigaret vormige witte LED zaklamp + rode laser + zwarte bal pen sleutelhanger (3 * LR41)
1% koopUSD $ 1.99
 5mW rood licht laser pen (2xAAA)
1% koopUSD $ 5.09
 5 in 1 1 mW 650 nm rode laser pointer projectieve met 2 * geleid en sleutelhanger paars
1% koopUSD $ 2.99
 3-in-1 rode laser + wit licht + UV-licht LED zaklamp sleutelhanger (3 * LR44 kleur gesorteerd)
1% koopUSD $ 3.39
 Pen Vorm 5 MW Blue Laser Pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 4.19
 2 in 1 witte zaklamp rode laser pointer willekeurig schip met twee kleuren (inclusief batterijen)
1% koopUSD $ 1.99
 4-in-1 Laserpen Sleutelhanger - zilver
1% koopUSD $ 3.39
 multi-point blauwe ster laser pointer pen (inclusief twee AAA-batterijen)
1% koopUSD $ 14.99
 gtqq pen vormige 5mW 650nm rode laser pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 9.99
 zaklamp vormige groene laser pointer met batterij (5mW 532nm, zwart, 1x16340)
1% koopUSD $ 20.39
 Pen Vorm 5mW rode laser pointer (2xAAA)
1% koopUSD $ 4.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest