English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (2692 reviews)
Schrijf een review
  • Door Biplob Bhandari
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

Super toy... worked for my orientation project! Thanks!

6-in-1 robot op zonne-energie     6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sergejus
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2014

A good quality and cheaper than in Europe ;)

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hazem.almasry80
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2014

very nice toy ,,, my kids like it ,,, me too i like it ... tnx alot

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faisal.ksa55
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3 awsome <3

6-in-1 robot op zonne-energie     6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Florin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2013

A good tool for your kids, or even for you. You can create 6 types of robot. The motor is not very powerful though, but it's very nice overall.

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dennis Ondrako
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2013

Was worth the money but instructions could have been a little clearer.

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door R.M.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2013

Great toy! Assembling the engine is the trickiest part,but after that it actually all works.

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door David
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2013

It is a model kit. So don't expect to find anything constructed yet.
You even have to creat the engine ( or geatbox as they call it). So it is not recommended for children under 10 I might say.
The quality is good. A little bit softer than normal model construction kits, which is good as you have to mount/dismount to make other models.
It is a very good kit to show what you can do with solar energy. And with a bit of imagination you can make everything.
I bought two kits, so I can mix them and make also own designs with it.
And for 3€ each it is a steal!

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

I didn't test it yet, but it looks very nice.
The package came very smashed, I was worried to find out the product defective, but inside the box everything was ok. :)

I'm going to give this to my brother for his birthday, I think he will like, is a different and nice gift. I hope it will work!

I'm thinking about buying one more to give to my boyfriend too!
. . .

Ainda não testei, mas parece bem legal.
A embalagem chegou bem amassada, fiquei preocupada de abrir e o produto estar danificado, mas dentro da caixa o conteúdo estava bem. :)

Vou dar de presente de aniversário para o meu irmão, acho que ele vai gostar, é um presente legal e diferente. Espero que funcione!

Estou até pensando em comprar mais um para dar para o meu namorado!

6-in-1 robot op zonne-energie     6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chris
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2013

Product is pretty cool, even though it has very small parts. the kids really loved it. For the price, you can't really beat it. It does that a while to ship, but hey... It comes from China.

6-in-1 robot op zonne-energie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 6-in-1 robot op zonne-energie
57%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 kleinste zonne-energie ter wereld aangedreven auto
14% koopUSD $ 1.99
 Kakkerlak Op Zonne-Energie
8% koopUSD $ 1.99
 Sprinkhaan Op Zonne-Energie
4% koopUSD $ 1.99
 6-in-1 op zonne-energie diy robot speelgoed bouwpakket
3% koopUSD $ 15.99
 Grappige Bloem Op Zonne-Energie
3% koopUSD $ 2.99
 3-in-1 DHZ robotspeelgoed op zonne-energie, educatieve montagekit
1% koopUSD $ 15.99
 zonne-energie bullet train mini solar kit
1% koopUSD $ 6.99
 nieuwe zonne-insect
1% koopUSD $ 3.99
 zonne-mini kristal kruipen schildpad (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 9.99
 zonne-baby\'s kussen (roze)
1% koopUSD $ 9.99
 DIY 6 in 1 Kinderen Educatieve Solar Robotkits
1% koopUSD $ 9.99
 DIY zonne-energie Houten Helicopter Toy
1% koopUSD $ 24.99
 Solar Powered Moving duizendpoot Insect Toy
1% koopUSD $ 3.99
 6-in-1 DIY Novelty Upgraded Educatieve Solar Assembly Toys
1% koopUSD $ 12.99
 7-in-1 Solar DIY aangedreven 3D DIY Auto voor Kinderen (2 Power Devices en 5 Car Modules)
1% koopUSD $ 19.99
 Zonne-energie Lucky Cat Head Shaking Desktop Toy
1% koopUSD $ 6.99
 TOMY Smile Angel Sunny-day Dolls Voertuig-gemonteerd met Sucker Hook (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 6.39
 zonne-energie aangedreven vliegende fladderende monarchvlinder voor tuinplanten (willekeurige kleuren)
1% koopUSD $ 11.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest