English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (769 reviews)
Schrijf een review
  • Door janvanboven
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2014

1Z31Y1Y90493505617

Heel fijn wat een mooi licht is dat.
maar dat is niet mooi dat er nog
wat bij komt.
alles bij een is het 20.38 er bij.
Jammer

E27 4,5W 15x5630SMD 360LM 5000K naturel wit licht LED-bollamp (220V)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rob
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

goed en doeltreffende lamp voor het betreffende armatuur

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moesappeltje
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2014

mooi helder wit licht, zo kan ik ook 's avonds weer fijn handwerken.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door arend.wolbers
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2014

Waarom kop ik deze lampen bij Miniinthebox, simpel omdat het goedkoop is, maar nu ik dus meer dan de helft aan UPS kosten bij moest betalen had ik beter naar de Kwantum kunnen gaan dan was ik dus goedkoper uit geweest, deze Ezel stoot zich niet meer.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kris.de.mont
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

works perfect.A++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.nierman
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

Een goeie verlichting ik heb nu beter licht in de badkamer

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lucien Maes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2014

Ik heb deze lamp al gekocht, en ik vind dat deze veel licht geeft, en weinig verbruikt.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raymondroelofs
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

lamp schijnt fel en simuleert daglicht
Doet dus wat men ervan verwacht.
Ben tevreden met dit product.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Werkt niet
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2013

Begin april 2013 1 lamp besteld en netjes na 10 werkdagen ontvangen.
De lamp doet het niet. Erg jammer.
Ik heb MiniInTheBox gemaild en hopelijk krijg ik een reactie met een oplossing....

Update: Zonder gezeik heb ik een nieuw exemplaar ontvangen. Inmiddels heb ik de lamp half jaar in bezit. Het geeft mooi wit licht en is ideaal voor om iets te lezen. Echt een aanrader!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Frits Verbeek
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2013

heeft bijna 40 dagen geduurd wat ik niet van hun gewend ben, en voldoet aan de verwachtingen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 E27 4,5W 15x5630SMD 360LM 5000K naturel wit licht LED-bollamp (220V)
36%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.25
 E14 3W 27x5050SMD 200LM 2700K warm wit licht LED-maislamp (220-240V)
5% koopUSD $ 3.16
 E27 5W 21x2835SMD 420-450LM 3000K warm wit licht LED-bollamp (220-240V)
4% koopUSD $ 3.49
 E27 9W LED-bollamp met geintegreerde RGB, inclusief afstandsbediening (85-256V)
3% koopUSD $ 10.52
 E27 3000-3500K LED-Bollamp Warm Wit Licht
3% koopUSD $ 5.25
 E27 3W 27x5050SMD 200LM warm wit licht LED-maislamp (220-240V)
3% koopUSD $ 2.77
 GU10 5,5W 330LM 3000K warm wit licht LED-spotlamp (85-265V)
3% koopUSD $ 2.77
 E27 1W 12x3528SMD 30LM 2700K warm wit licht LED-bollamp (220-240V)
3% koopUSD $ 2.07
 E27 12W 980LM 3000K warm wit licht LED-bollamp (85-265V)
3% koopUSD $ 11.19
 e27 12w 27x5050smd 1050lm 5500-6500K koel wit licht led corn lamp (85-265V)
2% koopUSD $ 7.95
 MR16 (GU5.3) 4,5W 270LM 3000K warm wit licht LED-spotlamp (12V)
2% koopUSD $ 3.16
 GU10 2,5W 60x3528SMD 240LM 2700K warm wit licht LED-spotlamp (220-240V)
2% koopUSD $ 4.20
 e27 12w 27x5050smd 1050lm 2500-3500k warm wit licht led corn lamp (85-265V)
2% koopUSD $ 5.25
 GU10 6W 48xSMD LED 610LM naturel wit licht LED-spotlamp (110-240V)
2% koopUSD $ 6.31
 E27 A60 7W 30x2835SMD 550LM CRI> 80 6500K Cool White Light LED Globe lamp (220-240V)
2% koopUSD $ 4.49
 E27 3W 220-250LM 3000-3500K warm wit licht LED-bollamp (220-240V)
2% koopUSD $ 3.19
 duxlite a60 e27 12w (= incan 100w) cri>80 cob 1200lm 6000K koel wit licht LED lamp wereld (100-240 V AC)
2% koopUSD $ 8.49
 E14 6W 46x2835SMD 530-560LM 2500-3500K warm wit licht LED-maislamp (220-240V)
1% koopUSD $ 3.47
 Duxlite A60 E27 13W (= 100W Inca) CRI> 80 5730SMD 1200LM 3000K warm wit licht LED Globe lamp (AC 100-240V)
1% koopUSD $ 8.99
 E27 A60 7W 30x2835SMD 550LM CRI> 80 2700K warm wit licht LED Globe lamp (220-240V)
1% koopUSD $ 6.99
 e27 6w 31x5050smd 510lm 2500-3500k warm wit licht led corn lamp (220-240V)
1% koopUSD $ 5.99
 G9 3W 220LM 2700K warm wit licht LED-lamp (220V)
1% koopUSD $ 4.20
 E27 3W 150LM RGB-licht LED-spotlamp (110-240V)
1% koopUSD $ 5.59
 E27 10W 60x5050SMD 630LM 6000K naturel wit licht LED-maislamp (220-240V)
1% koopUSD $ 7.16
 E27 4W 24x5730SMD 960LM 2800-3000K warm wit licht LED-maislamp (220V)
1% koopUSD $ 5.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest