English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (510 reviews)
Schrijf een review
  • Door Marinus
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2015

Very handy and useful thing.
Made with high quality.
Read the Instructions for Use before you start using.

Очень удобная и полезная вещь.
Сделана с высоким качеством.
Читайте инструкцию, прежде чем начать использовать.

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door exp.helder.0
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

Obrigado MiniInTheBox
Muito bem embalado

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mau121
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Работает. Приятно, что к адаптеру прилагается мешочек, удобно должно быть.

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrew
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2013

I ordered this travel adaptor on December 17th, and received it, perfectly packaged, on December 31st, well within the estimated 10-20 working days for delivery. Well done MITB!

I was one of the lucky few to get the adaptor at 90% off in the Christmas sale, for only 60c. Yes, 60 cents, including delivery; imagine!

It feels fairly robust, and looks just like what's shown on the MITB web page, except that for some reason, the CE marking on mine is the wrong way around - see picture. One niggly-naggly thing with it is that it doesn't work when pushed all the way into the wall socket; I had to pull it out by a couple of millimeters to get it to work OK. However, for the price, how could I possibly complain?

Great price, great free delivery. Thanks MITB!

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Phill
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2013

O produto chegou com bastante atraso. No entanto funciona com eficácia no seu propósito.

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Саргис
  • Oct 09, 2013

Здраствуйте я купил недавно айпад 4, сначало я хотел купит и потом передумал так прошло несколько дней и я решил что пока есть шанс купить планшет 16 ил больше гиговый айпад 4 и я был доволен результатом этого планшета. У этого планшет было много хорошего ну то есть много программ и очень много игр я скачал на этот планшет он никогда не подводил и никогда не испортился если думаете что я вру вам то советую не думать об этом но советую ещё купит антивирус и чехол и немножко настроить его чтобы не испортился да к стате и ни в коем случае не пытайтесь качать чити или моды и т.к. далее потому что однажды я тоже пытался-пытался сакачать на игру моды,читы он так накачает вирусы и испортится ну я имел в виду будет постоянно глючить советую купите и не пожалеете.

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANTONIO CARLOS
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Excelente! Já passei apertos em alguns países por falta de adaptador. Este era o que precisava para minhas viagens.

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JAIRO MESQUITA
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2013

PARABÉNS PELA EXCELÊNCIA DOS SERVIÇOS PRESTADOS;
FOI A MELHOR FORMA DE COMPRAR COM SEGURANÇA, RAPIDEZ E
PREÇOS BEM MAIS BARATOS EM RELAÇÃO AOS OUTROS SITES DE COMPRAS;

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lien Nguyen
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2013

Denne produkt er meget praktisk med en lille pose incl.så kan man tage med overalt. Jeg har købt flere produkter fra denne hjemmeside og alle tingene er gode og billige.

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patrizia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

L'ho usato veramente utile funziona!!!!

Consegna perfetta entro i 20 gg lavorativi come promesso :-)

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 All-in-one Universele Reisadapter
54%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Universele reisadapter voor Europese stekker
7% koopUSD $ 1.99
 EU-stekker naar EU/VS-stekker wisselstroomadapter (110-240V)
5% koopUSD $ 0.99
 Wereld reisadapter oplader met 2 x USB
3% koopUSD $ 9.99
 USB-stroomadapter voor EU
3% koopUSD $ 2.99
 Hoge-snelheid HDMI-kabel V1.4 met ondersteuning voor 3D, voor Smart LED HDTV, Apple TV, Blu-Ray DVD (1,5 meter)
2% koopUSD $ 4.59
 HDMI V1.4 M/V 90 graden connector/verlengkoppeling
2% koopUSD $ 1.99
 110-240V VS-stekker naar EU- en VS-stekker AC voedingsadapter
1% koopUSD $ 0.99
 Intrekbare USB naar Micro-USB kabel (zwart, 0,6 meter)
1% koopUSD $ 1.29
 v1.3 HDMI naar HDMI f f kabel adapter connector
1% koopUSD $ 1.18
 3.5mm male naar male audio verbindingskabel platte donkergroen (1m)
1% koopUSD $ 0.99
 australie om alle standaard elektriciteit plug converter
1% koopUSD $ 1.37
 EU Plug naar meerdere Plug Universele Ronde Travel Adapter met Safety Sluiter (110-240V)
1% koopUSD $ 1.88
 eu-plug usb AC DC voeding lader adapter mp3 mp4 dv oplader (zwart)
1% koopUSD $ 1.98
 universele ons eu au aan de Britse stekker adapter reistrafo (ceg404)
1% koopUSD $ 1.68
 VS naar Universal Power Adapter
1% koopUSD $ 1.99
 USB 2.0-verlengsnoer M/V-kabel (1,5 meter)
1% koopUSD $ 3.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universal Travel Adapter (110-240V)
1% koopUSD $ 1.99
 3 Port HDMI Multi Display Auto Switch Hub Box Splitter 1080P HD TV-adapterkabel
1% koopUSD $ 6.99
 3,5 mm mannelijk-mannelijk AUX audiokabel plat type (0,8 meter, verguld)
1% koopUSD $ 1.98

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest