English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (522 reviews)
Schrijf een review
  • Door адаптер
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

хорошая цена , незаменимая вещь для поездок по миру , присутствуют все необходимые вилки подключения к чужой сети , а также хороший бонус в виде защиты от перенапряжения сбережёт ваши гаджеты в случае скачка напряжения...

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marco
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Il prodotto funziona ed è molto conveniente dato che qui uno equivalente costa almeno 20€

All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Daninunes46
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 03, 2012

Parfait objet.

Meme une housse de protection livré avec le produit !!!

Génial

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrew
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2013

I ordered this travel adaptor on December 17th, and received it, perfectly packaged, on December 31st, well within the estimated 1020 working days for delivery. Well done MITB!

I was one of the lucky few to get the adaptor at 90% off in the Christmas sale, for only 60c. Yes, 60 cents, including delivery; imagine!

It feels fairly robust, and looks just like what's shown on the MITB web page, except that for some reason, the CE marking on mine is the wrong way around see picture. One nigglynaggly thing with it is that it doesn't work when pushed all the way into the wall socket; I had to pull it out by a couple of millimeters to get it to work OK. However, for the price, how could I possibly complain?

Great price, great free delivery. Thanks MITB!

All-in-one Universele Reisadapter All-in-one Universele Reisadapter
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Util / Handy
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2012

Bom pra se levar em viagens ao exterior. Como tem um led, também é util até pra saber se a tomada da parede está de fato funcionando.

Good for travelling abroad and the it has a little led light that confiirms it´s receiving energy from the outlet.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rudy.claus2
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2016

Correcte afhandeling van de bestelling.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ken_luyten
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2015

goed productje zoals de beschrijving

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door l.r.groeneveld
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2015

erg handig aan te raden makkelijk mee te nemen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door juttamiedema
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

Ideale stekker voor mee op vakantie heel compact

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ejanimar
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

snelle bezorging, artikel naar wens

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 All-in-one Universele Reisadapter
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.89
 universele reis stekker adapter met 1 usb voor internationale reizen
1% koopUSD $ 10.99
 universele reis stekker adapter met 2 USB voor internationale reizen
1% koopUSD $ 10.99
 3-in-1 afneembare universele reis stekker adapter (voor internationale reizen)
1% koopUSD $ 4.99
 High Quality Universal EU Plug Adapter
1% koopUSD $ 2.39
 plat te ronden stekker converter
1% koopUSD $ 2.99
 EU plug voor VS en de EU reizen AC-adapter (110V-240V)
1% koopUSD $ 1.50
 HDMI V1.3 mannelijk naar 3RCA video/audio A/V-kabel (1,4 meter)
1% koopUSD $ 4.79
 aluminium usb 3.1 type C om usb 2.0 opladen& data sync-kabel voor tablet / mobiele telefoon (120cm)
1% koopUSD $ 4.49
 ons om eu ac voedingsadapter (2 stuks)
1% koopUSD $ 1.99
 Wereld reisadapter oplader met 2 x USB
2% koopUSD $ 9.89
 uk om eu AC-reizen adapter socket converter 10a / 16a 240v
2% koopUSD $ 2.09
 universele reis stekker adapter (voor internationale reizen)
2% koopUSD $ 8.99
 EU reizen AC adapter Wit
3% koopUSD $ 2.39
 universele ons eu au aan de Britse stekker adapter reistrafo (ceg404)
3% koopUSD $ 1.68
 neje originele worlgwide reisadapter& dual usb charger
3% koopUSD $ 11.99
 New Edition Rechthoekige US / AU / UK Socket aan EU Plug AC Power Adapter pluggen (125 ~ 250V)
4% koopUSD $ 0.99
 uk ac power adapter
4% koopUSD $ 2.99
 universele kracht reisadapter stekker elektrische omzetter usa uk europa met Dual USB-lader-poort
4% koopUSD $ 12.99
 universele reisstekker stopcontact socket adapter converter ons uk au europa met Dual USB-lader-poort
5% koopUSD $ 14.99
 hdmi male naar dual HDMI Female 1-2 weg splitter kabel adapter voor hdtv
5% koopUSD $ 3.49
 10 in 1 universele duurzaam multi-usb-kabel auto-oplader voor mobiele telefoon samsung htc apple lg
5% koopUSD $ 3.99
 110-240V VS-stekker naar EU- en VS-stekker AC voedingsadapter
6% koopUSD $ 1.99
 Zwitserland universele AC adapter (wit)
6% koopUSD $ 2.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universal Travel Adapter (110-240V)
6% koopUSD $ 1.99
 20112 6a 2-round-polige stekker adapter
1% koopUSD $ 3.99
 DisplayPort-naar-HDMI v1.4 adapter
1% koopUSD $ 3.49
 Micro USB mannelijk naar USB A vrouwelijk OTG datakabel (0,1 meter)
1% koopUSD $ 1.50
 EU Plug naar eu en ons stekker AC-adapter (2 stuks)
1% koopUSD $ 2.39
 EU Plug naar meerdere Plug Universele Ronde Travel Adapter met Safety Sluiter (110-240V)
1% koopUSD $ 1.88
 universele reis-voedingsadapter met overspanningsbeveiliging
1% koopUSD $ 3.99
 intrekbare usb2.0 male naar mini USB 2.0 male kabel
1% koopUSD $ 1.99
 2 in 1 USB naar 8 pin / microUSB opladen sync gegevens platte kabel voor iphone5 / 5s / 6/6 plus / samsung 1m 3.3ft
1% koopUSD $ 3.19
 50w 220v naar 110v transformator
1% koopUSD $ 11.45
 whirldy alles in een internationale adapter universele wereldwijd reislader adapter, wit
1% koopUSD $ 6.99
 universele ons eu au aan de Britse stekker adapter converter
1% koopUSD $ 1.99
 EU UK US AU Universal Travel Power Switch Adapter Wit
1% koopUSD $ 6.99
 universele reis stekker adapter met 1 usb voor internationale reizen
1% koopUSD $ 9.99
 Universal Travel AC Plug Power Adapter (Zwart, Plug)
1% koopUSD $ 2.99
 universele kracht reisadapter stekker elektrische omzetter usa uk europa met usb-lader-poort
1% koopUSD $ 12.99
 3xUSB 2.0 Female naar 4xVGA Manual Kvm Switch
1% koopUSD $ 11.99
 3 in 1 universele reis Afneembare adapter plug
1% koopUSD $ 4.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest