English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (25 reviews)
Schrijf een review
  • Door Uzizu
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2016

ho ricevuto l'oggetto ma ci è voluto tanto tempo per riceverlo, l'oggetto funziona ed è ottimo lo consiglio

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariodsecret
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2014

Muchas Gracias, Disculpen si recien confirmo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iredrabbit
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2014

cheap price, good use, don't think so much. just buy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tridi200
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

llego el producto muy bien........ se los recomiendo ya hecho algunos pedidos y todo va bien hasta el momento

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grongrong2012
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2014

i get it ,love it very much, good quality, transport time is shorter, anyway very satisfied,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door qiaojianfeng_1
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2014

the item is great, i like it so much. I am sure i will shop more from here, thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sam
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

very happy, it's fantastic although it's a little hard to hold for longer time (a soft rubber covering would've helped) good for the purpose

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door menglee123
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2014

good,i like it.....very good...........

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door odtrodriguez
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

I wasnt expecting that the delivery time is very fast thank you so much i love the item so much..so comfortable while playing...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maksim
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

удобная рукоятка, ребёнку очень понравилась

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest