English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Gemiddelde Beoordeling: 4 (534 reviews)
Schrijf een review
  • Door Televisorino
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

Sono stupendi....io li ho neri....:)
Sono morbidi e belli al tatto.
Per quanto riguarda la spedizione , naturalmente ci hanno messo un po', ma sono iper soddisfatta!

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nur Syuhada
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 23, 2013

This Silicone Anti Dust Plug Cover for Apple MacBook Air Pro is totally awesome. It's not only cover my MacBook but its also look really nice and pretty at my MacBook. Good service and really easy to buy from MiniInTheBox. Really looking forward to buy from MiniInTheBox. You guys should try since all the item is really cheap compare to other website. This is the best online shop I've ever found.:)

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gianmarco
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2013

Tappi anti polvere per il MacBook pro, molto utili per salvaguardare il vostro computer macintosh dalla polvere.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martinus
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Great addition to any MacBook. Keeps it clean and looks awesome.
Mix it up with different colours.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Valeria
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

Ottimi tappini in gomma contro la polvere!!
A me sono arrivati fucsia e, anche se non amo particolarmente questo colore, devo dire che mi piacciono molto. Molte persone dopo averli visti mi hanno chiesto dove li ho presi!

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helder
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2012

Chegou no tempo estipulado.
Produto bastante bom, mas a tampa da ethernet nao encaixa muito bem nos novos macbook, mas pode ser resolvido o problema se virarem a tampa ao contrario com o desenho para dentro, vale pelo preço.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lica
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Chegou tudo certinho e com menos de 20 dias :)

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dries vanoppen
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2012

Geweldige plugs! Makkelijk in te steken en excellente prijs/kwaliteit verhouding!

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door xbcn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2016

very very interesting but lakin almayıb

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door val
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2015

Me gusto mucho estos implementó contra el polvo son muy utiles

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
66%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 14.3 "15,6" canvas luipaard laptop hoes shakeproof geval voor macbook dell Thinkpad sony pk samsung
13% koopUSD $ 19.19
 12 "13" 14 "15" laptop tas waterdichte shakeproof geval voor dell Thinkpad macbook pk
20% koopUSD $ 29.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest