English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (539 reviews)
Schrijf een review
  • Door pitroca
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2015

Really nice shipment.
The order come delayed for problems with high transit on Christmass.
I ordered 3 pieces, Pink, Blue and Yellow are been included.

See the picture for confirm.
100% recomended

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andreablas
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2014

Son monísimos, a mi mac le quedan genial, encajan perfectamente, lo que no se es cuanto voy a tardar en perderlos…. jajajajaja
A mi me han cobrado 13,20€ en España por el tema de las aduanas y tal… pero bueno hice un pedido de 35€ así que no está muy mal! Lo hice por envío express y me ha llegado a los 5 días justo!

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michelle21_099
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2015

past prima! Alleen verkeerde kleur ontvangen..

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door taran96
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2015

Классные заглушки) пришли желтого цвета

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia.saicic
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2014

Reçu en rouge. Très pratique, cependant il faut quand même faire très attention à pas les frotter contre quelque chose une fois en place au risque de les faire tomber. Livraison un peu longue.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tampa Anti Suji
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

não deu muito certo,teve lugar que não coube mas ta valendo a idéia é boa justo

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jordyaufderhaar
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

De knopjes passen prima, ze vallen er wel snel uit bij verplaatsing van de laptop maar is erg handig. Helaas de kleur zwart ontvangen.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iulia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2014

I ordered 3 of these. I love them though we have different Apple laptop models home, so for the surprize these work excellent for MacBook Pro but having a more difficult time fitting them on my Apple MacBook Air. I highly suggest you to purchase them if you own a Pro. They are perfect sized for the Pro, and despite the colors being random, they really fit. I got a red, pink and black one. The silicone material is high quality and they are perfect for protection!

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vladirastep
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

Красивые заглушки. Еще не вскрывала, но думаю подойдут. В комплекте 9 заглушек.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ida
  • May 05, 2014

Does not fit Macbook Air. Only the one for the headset fits. It looks great though, and if i squeeze some of them enough, they will fit some holes eventually. If they had fitted the Air better I'd be more happy.

Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Antistof Hoes Voor Apple MacBook air Pro
94%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Enkay Universele Anti-stof Pluggen voor Lenovo / HP / Dell / Acer / Asus Laptop
5% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest