English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (428 reviews)
Schrijf een review
  • Door alBerto.
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2012

muy optimo el producto.es muy rigido, evitando cualquier tipo de golpes externos. el ipad se ajusta perfectamente al maletin. en el otro lado, presenta una pequeña red para guarda pequeños accesorios: auriculares, fundas , movil o otro tipo de pispositivos.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart) Apple iPad Beschermhoes (Zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Super oplevelse
  • Dec 08, 2012

Det var en fantastisk oplevelse at handle på MiniInTheBox, jeg fik mine varer efter en uge, uden leveringsomkostninger og de var alle i god kvalitet. Prisen var mindst det halve af hvad jeg eller har set på nettet, så jeg er super tilfreds.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eunice
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2012

Couldn't be happier with my bag, room for xtras, lovely solid case, just perfect.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sax
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2012

Perfetto e funzionante!
Tutto secondo la descrizione, arrivato dopo 7 giorni lavorativi dall'ordine!!!
Consigliato.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Giosuè Alessio
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2012

Prodotto ottimo - 5 stelle meritate- dentro ci sta il nuovo ipad o ipad 3 insieme alla cover mentre dall'altra parte si possono mettere il caricatore, la penna per l'ipad e il panno per pulire.
Lo consiglio e il prezzo è basso per il suo valore- inoltre è arrivato nei tempi di consegna.

Excellent product - 5 stars deserved -inside there is a good space for the new ipad or ipad 3 together with the cover! On the other side you can put charger, pen for ipad  and cleaning cloth.
I recommend it and the price is low for its value- additionally it has arrived in time.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart) Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Тихонов Андрей
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2012

Очень удобная, а главное КАЧЕСТВЕННАЯ вещь. За такие деньги просто СУПЕР.

Единственно что не удобно при Cупер экономной доставке это не возможно отслеживать посылку по номеру (его присваивают на территории России), да и достаточно долго ждать посылки.

Рекомендации: заказывайте Экономичную доставку (быстро и, если набрать товара на определенную сумму, бесплатно)

Apple iPad Beschermhoes (Zwart) Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Merce
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2012

Muy satisfecha con la funda protectora, es tal y como se muestra en la foto, cabe el Ipad con funda smart cover. La única pega son las asas que son un poco feas y el olor que hace, pero este último poco a poco va desapareciendo. Un buen producto a buen precio. Adjunto foto del Ipad con la smart cover.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart) Apple iPad Beschermhoes (Zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CARLOS ALVES
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2012

NÃO CHEGOU AINDA MEU PRODUTO! QUANDO CHEGAR DEIXAREI SIM MEU COMENTÁRIO! AINDA NO PRAZO ESTIPULADO.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gary gardner
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2012

what can i say this is a great carrying case the thing that i like is when i put my ipad in it i do not have to remove the outer case just stick it had go to your next meeting love it had once again you can't beat the price my friends ask where i got this and i tell Mini in the box.

Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Koen Hallaert
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2012

Alles mooi op tijd geleverd! Goeie beschermhoes - prijs kwaliteit super!
Ik wacht nog op een tweede zending... Zeker voor herhaling vatbaar...

Apple iPad Beschermhoes (Zwart) Apple iPad Beschermhoes (Zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 stijlvolle paardebloem patroon pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/4 (verschillende kleuren)
20% koopUSD $ 21.99
 IP10-03 EXCO Neopreen Sleeve voor de iPad / Tablet PC
10% koopUSD $ 11.99
 iPad 2,3 Hoesje Met Standaard En Eiffeltorendesign
10% koopUSD $ 19.99
 corduroy pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/42 (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 22.99
 pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/4 (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 25.99
 lichi graan auto slapen en wake-up pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/4 (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 19.99
 beschermende tweeledig tas & houder voor iPad 2/3/4 (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 14.99
 beschermende viervoudige spin stijl case voor de iPad 2/3/4 (roze)
10% koopUSD $ 18.99
 draagbare nylon handtas voor iPad 1/2/3/4 en anderen (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 16.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest