English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (176 reviews)
Schrijf een review
  • Door steph
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2013

not expensive and really more good then my other battery and the price I love it

3600mAh batterij pack voor Sony PSP
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sadamitsu
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2013

Почему не указали совместимость - для 1000, 2000 или 3000 ???
я дурак заказал, теперь мучают сомнения, как придёт отпишусь.

---

Пришло за 21 день (в село в Воронежской области),
к самому товару и доставке претензий нет, но,,,
как я и ожидал, на мою 3000 не подходит.
(INCOMPATIBLE WITH 3000 !!!)
хотя теоретически использовать можно,
только держаться будет очень свободно и крышка закрываться не будет.

3600mAh batterij pack voor Sony PSP
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ALESSIO
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2011

Il prodotto è arrivato esattamente com'è stato descritto ottima la qualita e la resistenza . la consegna è stata straordinariamente veloce 3/4 giorni dall pagamento Non posso proprio lamentarmi OTTIMO !!!!!Ci sono le tasse doganali , ma nel mio caso con un totale piuttosto alto non superavano i 20 euro
GOOD SELLER -GREAT PRICE . VERY FAST DELIVERY
THE PRODUCT WAS TESTED AND WORKS GREAT

3600mAh batterij pack voor Sony PSP

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door baji
  • Jan 23, 2011

excellent prix pour une agréable autonomie avant j'ai un batterie de 1800ma qui durait 6 heure quand je joue sur psp mais avec ce batterie de 3600ma je joue plus de 8 heure sur psp

3600mAh batterij pack voor Sony PSP
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kuro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2015

No overcharging, doesn't become hot, works as expected.

Not entirely sure if it actually provides the specified 3600mAh, but honestly that doesn't matter; i can play with my PSP as if i used an original battery. 5/5

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agentphoenix94
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2015

Awesome super cheap and it arrived in just 9 days ! incredible service !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dfrost
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Excellent item. As described. Works great in PSP.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door homeofthefalcon
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2014

Very nice quality - exactly as advertised. I would recommend it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door renzocer
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2014

better than the original. install, charge and play!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door So far so good!
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2013

Used it a few times now, came mostly charged, takes a charge and holds a good charge well. Would recommend for anybody needing a new PSP battery

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3600mAh batterij pack voor Sony PSP
36%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.42
 Europese wisselstroomadapter/oplader/voeding, voor PSP 1000/2000/3000
11% koopUSD $ 5.64
 dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
7% koopUSD $ 1.99
 batterijklep voor de psp 1000 (zwart)
6% koopUSD $ 0.99
 oplaadbare batterij pack voor Sony PSP 2000-2006 (3600mAh)
3% koopUSD $ 4.99
 batterij pack voor Sony PSP 2000/3000 (2400mAh)
2% koopUSD $ 5.99
 screen protector voor de psp 2000/slim
1% koopUSD $ 0.99
 1800mAh Rechargeale Battery Pack + Back Cover Case voor Sony PSP 1000 1001
1% koopUSD $ 3.99
 screen protector film voor psp 3000
1% koopUSD $ 0.99
 ons reglement AC-adapter lader voeding voor psp 2000
1% koopUSD $ 3.99
 vervangende batterij voor de PSP (3.6V, 1200mAh)
1% koopUSD $ 4.99
 av audio-video-composite tv-out kabel voor psp 2000/3000 slim
1% koopUSD $ 4.99
 Replacement 3D Button Joystick Analoge Rocker voor PSP 1000
1% koopUSD $ 1.99
 beschermende duurzame case voor psp (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 5.99
 silicone huid geval voor PSP3 zwart
1% koopUSD $ 2.99
 oplaadbare batterij pack voor psp (3600mAh)
1% koopUSD $ 4.99
 USB Lader datakabel voor PSP
1% koopUSD $ 2.99
 3 X Black Analog Joy Stick Joystick Cap Cover Button voor Sony PSP 1000 1001
1% koopUSD $ 0.99
 Camouflage Silicon Skin Protect Case voor Sony PSP 3000
1% koopUSD $ 2.99
 vervangende lader aansluiting kabel voor PSP 3000
1% koopUSD $ 1.99
 batterij pack voor Sony PSP (2400mAh)
1% koopUSD $ 3.76
 2000 functieknoppen Keypad Flex kabel Volledige set voor PSP
1% koopUSD $ 2.70
 1800mAh oplaadbare batterij voor Sony PSP-S280 PSP1000
1% koopUSD $ 3.94
 beschermende airfoam etui voor PSP 1000, 2000 en 3000 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 vervanging links rechts knoppen voor de psp (rood)
1% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest