English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (665 reviews)
Schrijf een review
  • Door Audieres
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

lindo nunca tinha visto um desses por aki vou arrebentar rsrsrsrs

Cobra Unisex LED-Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Al
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

This is a cool and shiny faceless watch that doesn't look like a watch until you press a button to light the blue LEDs, daytime it looks as if it was just a polished silvery bracelet, I preferred paying a bit more and get the metal bracelet instead of the plastic one but I hear the plastic ones are very comfortable. I'm very satisfied with my ten product order so far with watches and Galaxy S2 items all arrived in four days in perfect condition, Nice job MiniInTheBox.
If you like something new and original, Inexpesive but not cheap, something you can show off to friends with.
If you want excellent service and fast shipping, just look around here at MiniInTheBox and don't hesitate to order, you will not regret it, I didn't and I'll be back for more and you will too, enjoy.

Cobra Unisex LED-Polshorloge Cobra Unisex LED-Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martin
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2013

la montre est arrivé rapidement et en bonne condition et est de tres bonne qualite un tres bon produit solide

Cobra Unisex LED-Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexandre
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

A ideia de usar um relógio que parece uma pulseira é muito legal! Gostei muito!

Cobra Unisex LED-Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jean Costa
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2012

Foi sucesso absoluto quando recebi e mostrei.
Nunca vi igual, muito lindo!

Cobra Unisex LED-Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rest Waldemar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Diese Armbanduhr ist sehr Orginnel einziegartig und aufregent.
Zum empfelen!

Cobra Unisex LED-Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door REnato Rodrigue
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Ótimo produto!! Perfeito. òtima Qualidade. DE um materail bastante resistente e muito bonito, fora que aqui eu tenho a exclusividade. PArabéns. Recomendo

Cobra Unisex LED-Polshorloge Cobra Unisex LED-Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Viktor Redl
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2012

I used to have a plastic one with lava light...I was dying to get another one...

This one is made of metal, strong and heavy with cool blue led light... I love it!

I suggest you to get one! :)

Have a good one!

Viktor

Cobra Unisex LED-Polshorloge Cobra Unisex LED-Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ralph
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2012

"Greatest buy ever in minininthebox.com". satisfied buyer here.

Of all the products I bought in miniinthebox.com, this faceless led watch is so far the best buy of mine. Great transaciton with you miniinthebox. I love this watch because of its:

High quality.
Affordable and cheap price.
it is what's described.
Fast and Free Shipping
On time delivery.
the Led lights is freaking awesome that glows amazingly.
very easy to set the time, date,and view the seconds.
nice black metal.

In short, great product. recommended to all.
Next time, i'll show pictures of this together with the iPad.:)).
Thank you miniinthebox!!

Cobra Unisex LED-Polshorloge Cobra Unisex LED-Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Audieres
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

sensação este relógio nunca vi ninguém com um desses vou detonar ... ótimo site valeu mesmo .....

Cobra Unisex LED-Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Unisex LED Horloge (Zwart)
36% koopUSD $ 3.99
 Stoer LED-Herenhorloge Met Uniek Display
17% koopUSD $ 6.99
 Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
16% koopUSD $ 6.99
 Digitaal LED-Horloge Met Weekdagweergave
14% koopUSD $ 14.99
 Digitaal RVS Polshorloge Met 8-LEDs
7% koopUSD $ 7.99
 mannen pu digitale led horloge (zwart)
1% koopUSD $ 14.99
 mode mannen ronde draaitafel metalen wijzerplaat legering band ongedwongen quartz horloge
1% koopUSD $ 9.99
 paar horloge blauwe led digitale waterbestendig
1% koopUSD $ 36.99
 Unisex hartslagmeter Calorie Counter Style Rubber Digitale automatische polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 11.99
 herenmode analoge quartz horloge lederen band polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 mannen casual gouden kast lederen band quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 mannen leidde drie rijen van lichten steelband lava tafel polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 15.99
 herenhorloge militaire stalen kast lederen band
1% koopUSD $ 12.99
 herenmode skelet wijzerplaat stalen band automatische zelf wind polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 32.99
 Men\'s Multifunctional Digital Rubber Band Sporty Wrist Watch (Assorted Colors)
1% koopUSD $ 13.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest