English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1014 reviews)
Schrijf een review
  • Door MTWVDB
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

UITELICHTE REVIEW

Deze had ik van mijn vader gekregen (via een andere shop) en ik heb er nu een voor m'n broer gekocht! Even goed vergeleken en precies hetzelfde! Zelf heb ik er twee schakels tussenuit laten halen, maar ik zag dat je bij Miniinthebox ook goedkope tools kunt kopen daarvoor : D Het horloge is van een zwaarder materiaal, goede kwaliteit en het is simpel om de tijd in te stellen. Hoewel het een herenhorloge is draag ik het toch graag (ik hou wel van stoere horloges).

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hajk
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik vind dit een zeer mooi horloge, voelt lekker zwaar aan en is echt een prachtstuk om je pols

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. wel 17 euro kosten van UPS. maar dit wist ik al.

SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!


Ik vind het alleen jammer dat het cijfer 1 naast de 7 niet volledig brandt, dit was me ook al opgevallen bij de andere kopers.

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bas Lammers
  • Jan 04, 2013

UITELICHTE REVIEW

Het is echt een zeer mooi horloge!
Iedereen vind hem mooi en wilt hem ook bestellen.
Zelf heb ik 2 weken moeten wachten maar dan heb je ook wat!
Zal zeker weten meer bij miniinthebox bestellen!

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shadowtomcat
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2016

Часы просто супер,качество тоже порадовало.Вот только ждать посылку пришлось долго,а в остальном всем доволен.

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Al
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

This is a cool and shiny smokey black faceless watch that doesn't look like a watch until you press a button to light the bright red LEDs, daytime it looks as if it was just a polished black bracelet, I preferred paying a bit more and get the metal bracelet instead of the plastic one but I hear the plastic ones are very comfortable. I'm very satisfied with my ten product order so far with watches and Galaxy S2 items all arrived in four days in perfect condition, Nice job MiniInTheBox.
If you like something new and original, Inexpesive but not cheap, something you can show off to friends with, If you want excelent service and fast shipping, just look around here at MiniInTheBox and don't hesitate to order, you will not regret it, I didn't and I'll be back for more and you will too, enjoy.

I was pleasantly surprised with the quick and efficient service of MiniInTheBox.com

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjme.vaassen
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

Mooie horloge echt iets apart
Van goede stalen band en kast voorzien
Weet alleen of hij ook water proef is van 3 bar

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Johny
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

Echt een leuk horloge voor dat geld

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trevor
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2012

zeer mooie en stijlvolle horloge ben er heel tevrede mee en voor een zeer kleine prijs , en binne
14 heb ik mijn bestelling ontvangen ! ik bestel zeker nog langs deze website

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ron@l
  • Jan 30, 2015

yo quiero uno peo no lo envien lo quiero para ya pues lo espero todavia

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door VintMaximov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

Часы классные.Но оказались бракованными.Левая нижняя цифра не прояснялась полностью.Вернули деньги без вопросов.В разнице курса потерял 160 р.5 звезд за внимание к покупателям.

Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.94
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Rubber Band Polshorloge
1% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
1% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Plastic Band Polshorloge
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
1% koopUSD $ 14.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
1% koopUSD $ 7.99
 Uniseks Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender / Waterbestendig Silicone Band armband
1% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge Roestvrij staal Band Polshorloge
1% koopUSD $ 8.39
 Uniseks Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 3.99
 Heren Horloge Kwarts Zakhorloge Legering Band Vintage
1% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Silicone Band Polshorloge
2% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / LCD / Kalender / Chronograaf / alarm Silicone Band Polshorloge
2% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge PU Band Polshorloge
2% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Aanraakscherm / Kalender Silicone Band Polshorloge
3% koopUSD $ 2.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge PU Band Polshorloge
3% koopUSD $ 9.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Silicone Band Polshorloge
3% koopUSD $ 13.49
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
4% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Automatisch opwindmechanisme Skeleton horloge Hol Gegraveerd Roestvrij staal Band Polshorloge
4% koopUSD $ 21.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
4% koopUSD $ 15.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge Roestvrij staal Band Polshorloge
5% koopUSD $ 11.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Stof Band Polshorloge
5% koopUSD $ 3.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LCD / Kalender / Chronograaf / alarm Legering Band Polshorloge
5% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Silicone Band Polshorloge
6% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / LCD / Kalender / Chronograaf / alarm Silicone Band Polshorloge
6% koopUSD $ 4.19
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender Silicone Band Polshorloge
6% koopUSD $ 2.99
 Heren Horloge Japanse quartz Modieus horloge Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 8.49
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge PU Band Polshorloge
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Kalender Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge PU Band Polshorloge
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Aanraakscherm Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 14.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Stof Band Polshorloge
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge Stof Band Polshorloge / Streep
1% koopUSD $ 5.99
 Heren Horloge Japanse quartz Dress horloge Kalender / Waterbestendig Roestvrij staal Band
1% koopUSD $ 14.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge Leer Band
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Horloge Kwarts Sporthorloge LCD / Kalender / Chronograaf / Waterbestendig / Dubbele tijdzones / alarm Roestvrij staal Band
1% koopUSD $ 19.99
 Heren Horloge Japanse quartz Militair horloge Kalender / Waterbestendig Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 24.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Dubbele tijdzones Roestvrij staal Band Polshorloge
1% koopUSD $ 27.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge Legering Band Polshorloge
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge LED / Kalender Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Horloge Digitaal Militair horloge LED / LCD / Kalender / Chronograaf / Waterbestendig / alarm Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 13.99
 Heren Horloge Japanse quartz Modieus horloge LED Rubber Band Polshorloge
1% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Kwarts Modieus horloge Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 5.24
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Dubbele tijdzones Leer Band
1% koopUSD $ 24.99
 Heren Horloge Digitaal Sporthorloge LED / Kalender / alarm / Sporthorloge Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 19.99
 Heren Horloge Kwarts Militair horloge Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge PU Band Polshorloge
1% koopUSD $ 3.99
 Heren Horloge Japanse quartz Dress horloge Kalender / Chronograaf / Waterbestendig Leer Band Polshorloge
1% koopUSD $ 28.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge Legering Band Polshorloge
1% koopUSD $ 6.99
 Heren Horloge Japanse quartz Sporthorloge LCD / Kalender / Chronograaf / Waterbestendig / Dubbele tijdzones / alarm Plastic Band
1% koopUSD $ 15.99
 Heren Horloge Japanse quartz Sporthorloge Kalender / Chronograaf / Waterbestendig Silicone Band Polshorloge
1% koopUSD $ 30.99
 Heren Horloge Kwarts Dress horloge Legering Band Polshorloge
1% koopUSD $ 6.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest