English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1004 reviews)
Schrijf een review
  • Door MTWVDB
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

UITELICHTE REVIEW

Deze had ik van mijn vader gekregen (via een andere shop) en ik heb er nu een voor m'n broer gekocht! Even goed vergeleken en precies hetzelfde! Zelf heb ik er twee schakels tussenuit laten halen, maar ik zag dat je bij Miniinthebox ook goedkope tools kunt kopen daarvoor : D Het horloge is van een zwaarder materiaal, goede kwaliteit en het is simpel om de tijd in te stellen. Hoewel het een herenhorloge is draag ik het toch graag (ik hou wel van stoere horloges).

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hajk
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik vind dit een zeer mooi horloge, voelt lekker zwaar aan en is echt een prachtstuk om je pols

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. wel 17 euro kosten van UPS. maar dit wist ik al.

SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!


Ik vind het alleen jammer dat het cijfer 1 naast de 7 niet volledig brandt, dit was me ook al opgevallen bij de andere kopers.

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bas Lammers
  • Jan 04, 2013

UITELICHTE REVIEW

Het is echt een zeer mooi horloge!
Iedereen vind hem mooi en wilt hem ook bestellen.
Zelf heb ik 2 weken moeten wachten maar dan heb je ook wat!
Zal zeker weten meer bij miniinthebox bestellen!

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shadowtomcat
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2016

Часы просто супер,качество тоже порадовало.Вот только ждать посылку пришлось долго,а в остальном всем доволен.

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Al
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

This is a cool and shiny smokey black faceless watch that doesn't look like a watch until you press a button to light the bright red LEDs, daytime it looks as if it was just a polished black bracelet, I preferred paying a bit more and get the metal bracelet instead of the plastic one but I hear the plastic ones are very comfortable. I'm very satisfied with my ten product order so far with watches and Galaxy S2 items all arrived in four days in perfect condition, Nice job MiniInTheBox.
If you like something new and original, Inexpesive but not cheap, something you can show off to friends with, If you want excelent service and fast shipping, just look around here at MiniInTheBox and don't hesitate to order, you will not regret it, I didn't and I'll be back for more and you will too, enjoy.

I was pleasantly surprised with the quick and efficient service of MiniInTheBox.com

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjme.vaassen
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

Mooie horloge echt iets apart
Van goede stalen band en kast voorzien
Weet alleen of hij ook water proef is van 3 bar

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trevor
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2012

zeer mooie en stijlvolle horloge ben er heel tevrede mee en voor een zeer kleine prijs , en binne
14 heb ik mijn bestelling ontvangen ! ik bestel zeker nog langs deze website

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ron@l
  • Jan 30, 2015

yo quiero uno peo no lo envien lo quiero para ya pues lo espero todavia

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door VintMaximov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

Часы классные.Но оказались бракованными.Левая нижняя цифра не прояснялась полностью.Вернули деньги без вопросов.В разнице курса потерял 160 р.5 звезд за внимание к покупателям.

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gresh-n1k
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

Клёвые часы. уже не первые)) мне нравится)

Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk- Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Roestvrij staal Band Zwart Merk-
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Heren Polshorloge Unieke creatieve horloge Kwarts Compass Thermometers Dubbele tijdzones Echt leer Band Cool Vrijetijdsschoenen Zwart Merk
1% koopUSD $ 30.99
 Heren Horloge Digitaal Modieus horloge LED / Kalender Roestvrij staal Band Polshorloge
2% koopUSD $ 5.99
 Heren Modieus horloge Unieke creatieve horloge Polshorloge Digitaal LED Kalender Silicone Band Bangle armband Zwart Zilver Merk
3% koopUSD $ 6.99
 Heren Modieus horloge / Polshorloge Digitaal LED / Kalender Silicone Band Bangle armband Zwart / Zilver Merk
4% koopUSD $ 6.99
 Heren Zakhorloge Kwarts Legering Band Vintage Zwart Merk
5% koopUSD $ 5.99
 Heren Modieus horloge Kwarts Kalender Waterbestendig Roestvrij staal Band Zilver Merk
6% koopUSD $ 21.99
 Heren Sporthorloge Kwarts LED Roestvrij staal Band Zilver Merk-
7% koopUSD $ 5.99
 Heren Modieus horloge Polshorloge Unieke creatieve horloge Kwarts Kleurrijk Silicone Band Vintage Cool Vrijetijdsschoenen Zwart Merk
9% koopUSD $ 7.99
 Heren Polshorloge Digitaal LED / Kalender Plastic Band Zwart Merk-
10% koopUSD $ 4.99
 Heren Polshorloge Handmatig opwindmechanisme Hol Gegraveerd Leer Band Zwart Merk- WINNER
11% koopUSD $ 16.99
 Heren Polshorloge Unieke creatieve horloge Digitaal LED Kalender Roestvrij staal Band Zilver Merk
12% koopUSD $ 11.99
 Heren Polshorloge Kwarts LED / Kalender Leer Band Zwart Merk-
13% koopUSD $ 5.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest