English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

|
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (735 reviews)
Schrijf een review
  • Door MTWVDB
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

UITELICHTE REVIEW

Deze had ik van mijn vader gekregen (via een andere shop) en ik heb er nu een voor m'n broer gekocht! Even goed vergeleken en precies hetzelfde! Zelf heb ik er twee schakels tussenuit laten halen, maar ik zag dat je bij Miniinthebox ook goedkope tools kunt kopen daarvoor : D Het horloge is van een zwaarder materiaal, goede kwaliteit en het is simpel om de tijd in te stellen. Hoewel het een herenhorloge is draag ik het toch graag (ik hou wel van stoere horloges).

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hajk
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik vind dit een zeer mooi horloge, voelt lekker zwaar aan en is echt een prachtstuk om je pols

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. wel 17 euro kosten van UPS. maar dit wist ik al.

SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!


Ik vind het alleen jammer dat het cijfer 1 naast de 7 niet volledig brandt, dit was me ook al opgevallen bij de andere kopers.

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bas Lammers
  • Jan 04, 2013

UITELICHTE REVIEW

Het is echt een zeer mooi horloge!
Iedereen vind hem mooi en wilt hem ook bestellen.
Zelf heb ik 2 weken moeten wachten maar dan heb je ook wat!
Zal zeker weten meer bij miniinthebox bestellen!

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chris Prozee
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2012

UITELICHTE REVIEW

mooi horloge makkelijk in te stellen
en al na 12 dagen in envelop door de bus.
Toppie

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rfkregting
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

geweldig horloge dit is dandy as well

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vogelsmarcel
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 23, 2014

deze voor mijn vrouw gekocht. makkelijk de band aan te passen super !!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NL
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2013

stevig en goed gebouwd. de cijfers zijn blauw ipv rood.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door babygirl2008
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2013

Beste keus en de levering was ook nog snel ben zeer tevreden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door engelke1969
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2013

In orde. Leuk. Hij vindt het een leuke horloge

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door louiske
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

lang moeten wachten maar het was het wachten waard , mooi en prachtig voor die prijs !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
33%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Unisex LED Horloge (Zwart)
24% koopUSD $ 8.95
 Cobra Unisex LED-Polshorloge
7% koopUSD $ 11.99
 Tweetal Unieke LED-Horloges Met Blauwe Tijdsdisplay
6% koopUSD $ 17.99
 Digitaal RVS Polshorloge Met 8-LEDs
5% koopUSD $ 14.99
 Digitaal LED-Horloge Met Weekdagweergave
4% koopUSD $ 14.99
 zilverkleurige metalen strip digitale lava stijl ijzeren sport voor vrouwen blauwe led zonder gezicht polshorloge
2% koopUSD $ 8.99
 Stoer LED-Herenhorloge Met Uniek Display
1% koopUSD $ 8.99
 Stoer en origineel herenhorloge met LED-tijdsweergave
1% koopUSD $ 8.99
 rode led zilverkleurige metalen strip digitale lava stijl ijzeren sport voor vrouwen zonder gezicht polshorloge
1% koopUSD $ 8.99
 Sport LED-Horloge In Digitale Lavastijl
1% koopUSD $ 17.99
 black metal band digitale lava stijl ijzer sport paar rode led gezichtsloze polshorloge
1% koopUSD $ 17.99
 zilverkleurige metalen strip digitale lava stijl ijzer sport heren rode led gezichtsloze polshorloge
1% koopUSD $ 8.99
 ice samurai - Japans geinspireerde blauwe LED horloge - gouden
1% koopUSD $ 8.99
 lava stijl blauwe led digitale paar horloge (zilver)
1% koopUSD $ 17.99
 PU-Leren sporthorloge met LED-display
1% koopUSD $ 19.99
 Heren Staal digitale LED Wrist Watch (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 mannen camouflage stijl multi-functionele digitale kleurrijke LED siliconen band polshorloge
1% koopUSD $ 17.99
 blauwe led digitale lava stijl ijzer polshorloge zilverkleurige
1% koopUSD $ 14.99
 de toekomst LED horloge
1% koopUSD $ 11.99
 kleur band 29 blauwe en rode led sector patroon led horloge
1% koopUSD $ 8.99
 Mannen Alloy digitale LED Wrist Watch (Black)
1% koopUSD $ 11.99
 mannen blauwe led 72-rooster scherm zilver stalen band polshorloge
1% koopUSD $ 11.99
 lava stijl samurai blauwe led gezichtsloze kijken
1% koopUSD $ 14.39
 Heren Kalender Style Steel Analoog Auto-mechanische Luxe polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 49.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest