English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (962 reviews)
Schrijf een review
  • Door Al
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

This is a cool and shiny smokey black faceless watch that doesn't look like a watch until you press a button to light the bright red LEDs, daytime it looks as if it was just a polished black bracelet, I preferred paying a bit more and get the metal bracelet instead of the plastic one but I hear the plastic ones are very comfortable. I'm very satisfied with my ten product order so far with watches and Galaxy S2 items all arrived in four days in perfect condition, Nice job MiniInTheBox.
If you like something new and original, Inexpesive but not cheap, something you can show off to friends with, If you want excelent service and fast shipping, just look around here at MiniInTheBox and don't hesitate to order, you will not regret it, I didn't and I'll be back for more and you will too, enjoy.

I was pleasantly surprised with the quick and efficient service of MiniInTheBox.com

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ray
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2012

It arrived in the prescribed time, presents as described, nice.
Had no instructions, perhaps having them on line would be nice.

Did not work when received. Had to remove back, very small flat-bladed screwdriver used. Found that the battery was good while trying to remove battery retainer.
Removed internals. Manually operated switch contacts,worked. Slightly bent them. Reassembled, worked. for a short time.
Opened again.

Problem was a loose battery retaining screw.
Works perfectly now, great look.

mininthebox customer service was a perfect example as to how customer service should work. They bent over backwards to make me happy.

Have just placed a new order for another style.
Very, very happy. Thanks much to all.

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adil
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2012

Anyone got the time?

very nice watches :)

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hernadi
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2011

Az áruval és a szálitásal megvagyok elégedve!

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mike
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2012

This is probably my favorite watch to wear when I go out at night. I'm always asked where I got it from. Looks like a cool bracelet and then you hit the buttons and Boom! it's a watch. More suited for use at night than during the day. The locking clasp on the watch wouldn't stay locked so it would sometimes fall off my wrist. I took it to a jeweler to see if they could possibly replace it or fix it. they didnt have a black clasp to match the watch but luckily they were able to fix it by bending the lip of the clasp. Since the repair I haven't had any problems with it falling off my wrist. As a matter of fact it takes a slight bit of effort to unlock it. which for me is good. Great buy, I think I may buy the blue display next.

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paulo Pereira
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2013

It is a nice looking watch. The purchase was smooth, the delivery fast and I'm quite happy about my purchase. Cheers

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ron@l
  • Jan 30, 2015

yo quiero uno peo no lo envien lo quiero para ya pues lo espero todavia

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door VintMaximov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

Часы классные.Но оказались бракованными.Левая нижняя цифра не прояснялась полностью.Вернули деньги без вопросов.В разнице курса потерял 160 р.5 звезд за внимание к покупателям.

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjme.vaassen
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

Mooie horloge echt iets apart
Van goede stalen band en kast voorzien
Weet alleen of hij ook water proef is van 3 bar

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maycom
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Lindo Relógio. Parece uma pulseira e tem detalhes bem estilosos.
O LED é espetacular principalmente a noite. Lembra realmente as lavas de um vulcão.
Um Relógio Excelente. Vale a Pena. Recomendo !

Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Stijlvol Digitaal Herenhorloge Met LED-Tijdsweergave
36%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Unisex LED Horloge (Zwart)
28% koopUSD $ 3.99
 Stoer LED-Herenhorloge Met Uniek Display
9% koopUSD $ 8.99
 Digitaal LED-Horloge Met Weekdagweergave
8% koopUSD $ 9.99
 Cobra Unisex LED-Polshorloge
2% koopUSD $ 4.99
 Digitaal RVS Polshorloge Met 8-LEDs
2% koopUSD $ 6.99
 Unisex Binair LED-Polshorloge
1% koopUSD $ 5.99
 zilverkleurige metalen strip digitale lava stijl ijzeren sport voor vrouwen blauwe led zonder gezicht polshorloge
1% koopUSD $ 8.99
 mannen geleid binaire weergave zwarte legering polshorloge
1% koopUSD $ 11.99
 zilverkleurige metalen strip digitale lava stijl ijzer sport heren rode led gezichtsloze polshorloge
1% koopUSD $ 6.99
 Unisex blauwe LED Digital Black Steel Wrist Watch
1% koopUSD $ 21.99
 ZGO Unisex zwarte wijzerplaat Metal Band Quartz Analoog Waterdicht sport polshorloge
1% koopUSD $ 29.99
 paar horloge blauwe led digitale waterbestendig
1% koopUSD $ 36.99
 Heren Multi-Function Analog-Digital stalen vierkante Dial PU band polshorloge
1% koopUSD $ 11.99
 mannen pu digitale led horloge (zwart)
1% koopUSD $ 14.99
 mode mannen ronde draaitafel metalen wijzerplaat legering band ongedwongen quartz horloge
1% koopUSD $ 12.99
 unisex blauwe led vierkante dial siliconen band polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 mannen slimme horloge bluetooth met usb-poort
1% koopUSD $ 35.99
 Men\'s Futuristic Blue LED Digital Silver Steel Band Wrist Watch
1% koopUSD $ 13.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest