English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijde gratis verzending
Mogelijk gemaakt door LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (396 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jolanda
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2012

UITELICHTE REVIEW

Heel leuk, slank, stevig hoesje voor je iphone, met magneetsluiting. Voor dit geld een heel leuk produkt. Ik had het product binnen 10 werkdagen!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vermeyen_vanmol
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2014

Ben zeer tevreden : de leveringstijd is altijd vlot,prijs- kwaliteit is ook zeer bevredigend. Wij zullen zeker nog bestellen. Een uitgebreide keuze.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maren010101
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2014

Het is een erg fijn hoesje maar het buigt wel vrij snel als je hem in je broekzak stopt. Je kan hem wel weer makkelijk terugbuigen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ilse
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2014

Super leuk hoesje ! Kwaliteit is zeer goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door etneo_tacha
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2014

Zeer mooi en handige hoesje voor mijn Iphone 4, ze vragen me allemaal waar ik hem heb gekocht. De levering was ook super, heb hem sneller ontvangen dan verwacht.

iPhone 4 Hoesje In Cartoondesign iPhone 4 Hoesje In Cartoondesign
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door diana
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2014

Prima kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marianne sileon
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2013

prima hoesje.. valt me niet tegen in het echt.. ben er tevreden mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Erg mooi!
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

Erg mooi echt leren hoesje, mijn iphone 4 past er perfect in en ik vind dit model veel handiger dan het flipover model. Enige nadeel is dat ik een witte heb die wel snel vuil wordt. Geen geld voor echt leer!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2013

Zeer leuk hoesje, magneetje om te sluiten is sterk en zal zomaar niet open gaan.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jolanda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2013

ik heb het hoesje voor mijn dochter gekocht,helemaal top.
dr vriendinnen vroegen gelijk waar ze het vandaan had.
en daarbij is het makkelijk open en dicht doen ,telefoon goed beschermd .
en daar heb ik hem tenslotte voor gekocht.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 iPhone 4 Hoesje In Cartoondesign
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
18% koopUSD $ 3.99
 Volledig hoesje van PU leer, met kaartsleuf en riempje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
9% koopUSD $ 7.13
 Volledig hoesje van PU leer met hartvormig cadeaupatroon, met kaartsleuf, voor iPhone 4/4S
7% koopUSD $ 7.13
 Leren hardcase met getekende Eiffeltoren, voor iPhone 4/4S
4% koopUSD $ 7.82
 iPhone 4/4S Behuizing
2% koopUSD $ 5.21
 Volledig hoesje van PU leer met kleurrijk geometrisch patroon, met kaartsleuf en standaard, voor iPhone 4/4S
2% koopUSD $ 5.99
 Fliphoesje van PU leer met kersenpatroon en standaard, voor iPhone4/4S
1% koopUSD $ 10.99
 Volledig hoesje van PU leer met afbeelding Eiffeltoren in schemering, met kaartsleuf en magnetische sluiting, voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 5.99
 Liefhebbers op het balkon patroon pu Full Body Case met Card Slot en PC Back Cover inzicht voor de iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 5.99
 Contrast Color Quality PU Full Body Case met standaard en kaartsleuf voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 vlinder patroon full body leer TPU Case voor iPhone 4/4s
1% koopUSD $ 6.99
 beschermende polycarbonaat bumper en achterklep voor de iPhone 4 en 4s (zwarte kat)
1% koopUSD $ 4.79
 iPhone 4/4S Beschermhoesje In Krokodillenleer Design
1% koopUSD $ 8.99
 PU Leather Case met Card Slot voor de iPhone 4 en iTouch
1% koopUSD $ 5.99
 premium lederen case voor de iPhone 4 (wit)
1% koopUSD $ 6.99
 iPhone 4/4S Leren Cartoon Hoesje
1% koopUSD $ 6.99
 Joyland volledig hoesje met krokodillenleer patroon, metalen rand en zirkonia sluiting, voor iPhone 4/4S (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 9.99
 De Sterren en de Strepen Patroon Full Body Case met Card Slot en Ingebouwde Matte PC Back Cover voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 6.99
 Boekenplank Patroon PU Full Body Case met Card Slot en PC Back Cover inzicht voor de iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 5.99
 iPhone 4(S) Full Body Hoezen (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 8.99
 Leuke Dagelijks gebruik patroon pu Full Body Case met Card Slot en PC Back Cover inzicht voor de iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 5.99
 iPhone 4(S) Hoes Met Blauwe Lint & Vogeltje
1% koopUSD $ 4.99
 Ronde stippen PU Full Body Case met standaard voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 5.99
 De Union Jack Patroon Full Body Case met Card Slot en Ingebouwde Matte PC Back Cover voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 6.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest