English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (294 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kami
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2013

All the clothes I buy are from here, this is the only place that have what fits for my lovely Amy, she loves the shoes and everything I buy her

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalia
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

Los zapatos creo que a el le incomodan un poco pero se le ven muy bien llegaron en el tiempo estimado, se tardará en acostumbrarse pero le servirán justo para la época de lluvias que empieza para que no se moje sus patitas.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joey
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Awesome shoes! Very cute! Having to undo and retie the laces each time for each shoe is very time consuming though. But definitely recommend these shoes! They have a bit of grip too, so although my dog was a little uncomfortable walking in them at first, he got used to them quickly.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bidebye
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2017

My Cockapoo is 19 lbs., wearing an XL jog suit and size 5 sneakers. He gets compliments every wear we go when he wears his jogging suit. His sneakers stay on because the laces work better than his boots which have Velcro. Its a challenge when he curls his paws, getting the sneakers on but they don't come off. He has a black, red, and blue jogging suit.

Why are you shaking your head 'no'? You got me all dressed in my jogging suit & sneakers and we aren't going jogging? Yeah, I'm having a bad hair day, I had to wake up from my nap for these silly pictures? Awhhhhh

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sachihenriquez
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2016

Shoes didn't fit my dog , I have a poodle mix and I ordered an L.. So I gave them to a friend that has a Yorkie! They loved them!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hess.cha
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2015

Very nice shoes. He loves them !

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door millerkim2
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2015

my yorkie looks so cute in his outfits, but the shoes was just adorable. They went well with many of his outfits.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door susieq2471
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2015

They r very cute and its funny to see my dog try to wear them.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SNOOPY
  • Nov 07, 2014

FICOU MUITO BOM, O SAPATO SERVIU, E CHEGOU NO TEMPO ESPERADO

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angel.mile29
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

sapatinho macios e super bonitinho meu beb adorou e eu também sempre irei comprar mais site ótimo .....;)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Casual Hondenschoenen (XS-XL)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 honden Schoenen & Laarzen Waterdicht Zomer Lente/Herfst Effen Rood Geel Blauw Paars Zwart Rubber
1% koopUSD $ 4.99
 katten / honden Hoodies / Jumpsuits Rood / Geel / Blauw / Zwart / Roze / Grijs Hondenkleding Winter / Lente/Herfst Letter & Nummer
1% koopUSD $ 7.99
 katten honden Bandana\'s & Hoeden Rood Blauw Zwart Hondenkleding Zomer Lente/Herfst Effen Vakantie
1% koopUSD $ 4.99
 Kat Hond Bandana\'s & Hoeden Hondenkleding Vakantie Casual/Dagelijks Kleurenblok Regenboog
1% koopUSD $ 5.99
 katten / honden Bandana\'s & Hoeden Meerkleurig Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst camouflage Sportief
1% koopUSD $ 4.99
 Hond Voerbakken en drinkflessen Huisdieren Kommen & Voeden draagbaar Vouwbaar Geel Rood Groen Blauw Roze
1% koopUSD $ 2.99
 katten honden Schoenen & Laarzen Schattig Casual/Dagelijks Effen Geel Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 7.99
 katten honden Hoodies Rood Geel Zwart Grijs Hondenkleding Winter Lente/Herfst Letter & Nummer Modieus Sportief
1% koopUSD $ 6.99
 honden Jurken Blauw Hondenkleding Zomer Jeans / Polka dots Cosplay
1% koopUSD $ 6.99
 katten honden Regenjas Paars Wit Roze Grijs Hondenkleding Zomer Lente/Herfst Effen Waterdicht
2% koopUSD $ 7.99
 Hond Zonnebrillen Hondenkleding Casual/Dagelijks Windbestendig: Sport Effen
2% koopUSD $ 5.99
 harnassen Verstelbaar/Uitschuifbaar Ademend Effen Nylon Gaas
2% koopUSD $ 2.99
 Kat Hond Verzorging Gezondheidszorg Clippers & Trimmers waterdicht draagbaar Rood
3% koopUSD $ 9.99
 honden Schoenen & Laarzen Zomer Lente/Herfst Schattig Casual/Dagelijks Effen Fuchsia Blauw
3% koopUSD $ 7.99
 katten honden Jassen Hoodies Hondenkleding Winter Lente/Herfst Effen Houd Warm Windbestendig: Rood Blauw
3% koopUSD $ 17.99
 katten / honden Schoenen & Laarzen Waterdicht Winter / Lente/Herfst Effen Geel / Blauw / Paars / Zwart / Roze Silicone
4% koopUSD $ 4.99
 honden Hoodies Denim jacks Hondenkleding Cowboy Modieus Jeans Blauw
4% koopUSD $ 10.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Effen draagbaar Zwart Oranje Rood Blauw Roze
4% koopUSD $ 12.99
 katten honden Jassen Gilet Rood Groen Blauw Roze Roos Hondenkleding Winter Lente/Herfst Doodskoppen camouflage Casual/Dagelijks Houd Warm
5% koopUSD $ 7.99
 Hond T-shirt Hondenkleding Schattig Casual/Dagelijks Modieus Effen Paars Groen
5% koopUSD $ 12.99
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren manden Effen draagbaar Vouwbaar Zwart Grijs
5% koopUSD $ 29.99
 honden Jurken Rood / Blauw / Roze Hondenkleding Zomer Strik
6% koopUSD $ 9.99
 katten / honden Truien Rood / Groen / Blauw / Bruin / Roze / Grijs Hondenkleding Winter / Lente/Herfst Effen Klassiek / Houd Warm
6% koopUSD $ 6.99
 honden Jumpsuits Hondenkleding Winter Lente/Herfst camouflage Modieus Zwart
6% koopUSD $ 11.99
 katten honden T-shirt Hondenkleding Zomer Lente/Herfst Letter & Nummer Schattig Casual/Dagelijks Rood Blauw Roze Donker rood Lichtblauw
1% koopUSD $ 5.99
 katten / honden T-shirt Rood / Groen / Blauw Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst Geruit Casual/Dagelijks / Klassiek
1% koopUSD $ 4.99
 honden Schoenen & Laarzen Winter Zomer Lente/Herfst Modieus Sportief Effen Oranje Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 10.99
 katten honden T-shirt Hondenkleding Winter Lente/Herfst Geruit Modieus Casual/Dagelijks Grijs Geel Rood
1% koopUSD $ 8.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren manden draagbaar Groen Blauw Streep Rood/Wit Wit / blauw
1% koopUSD $ 17.99
 Hond Regenjas Hondenkleding Waterdicht Effen Geel Rood Groen
1% koopUSD $ 7.99
 Kat Hond Jassen Gilet Hondenkleding Houd Warm Strik Geel Roos Groen Blauw Roze
1% koopUSD $ 6.99
 honden kostuums Smoking Zwart Hondenkleding Winter Lente/Herfst Kleurenblok Bruiloft Cosplay
1% koopUSD $ 8.99
 honden T-shirt Blauw Hondenkleding Zomer Streep
1% koopUSD $ 9.99
 honden Lijnen / Schuifhalsband Verstelbaar/Uitschuifbaar Regenboog PU Leder / Roestvrijstaal
1% koopUSD $ 9.99
 honden Jurken Paars / Roze Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst Flora / Botanisch Modieus / Bruiloft / Nieuwjaar
1% koopUSD $ 9.99
 honden Schoenen & Laarzen Schattig Casual/Dagelijks Winter Zomer Lente/Herfst Effen Rood Blauw Zwart Roze Leer
1% koopUSD $ 5.99
 honden Autostoel hondentuig /Hondenveiligheidstuig Verstelbaar/Uitschuifbaar / Veiligheid Effen Rood / Zwart / Blauw / Roze / Paars Nylon
1% koopUSD $ 2.99
 katten / honden Harnassen / Bandana\'s & Hoeden Rood / Oranje / Blauw / Paars / Zwart / Roze Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst Effen
1% koopUSD $ 10.99
 katten / honden T-shirt Zwart / Roze Hondenkleding Zomer Bruiloft / Cosplay
1% koopUSD $ 3.99
 Kat Hond Smoking Hondenkleding Schattig Cosplay Bruiloft Strik Zwart
1% koopUSD $ 9.99
 honden Schoenen & Laarzen Houd Warm Winter Effen Rood / Blauw / Zwart / Roze Katoen
1% koopUSD $ 4.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden draagbaar Ademend Geel Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 15.99
 Kat Hond Voerbakken en drinkflessen Voederautomaten Huisdieren Kommen & Voeden draagbaar Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 3.99
 honden Bandana\'s & Hoeden Hondenkleding Lente/Herfst Geruit Schattig Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 7.99
 Hond Jurken Hondenkleding Schattig Casual/Dagelijks Modieus Prinses Donkerblauw Rood
1% koopUSD $ 11.99
 katten / honden T-shirt Zwart Hondenkleding Zomer Geruit Modieus
1% koopUSD $ 4.99
 katten / honden Bandana\'s & Hoeden Cyaan Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst Effen Casual/Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 katten / honden Bandana\'s & Hoeden Rood / Oranje / Blauw / Paars / Zwart / Roze Hondenkleding Zomer / Lente/Herfst EffenVakantie /
1% koopUSD $ 4.99
 Hond Bandana\'s & Hoeden Hondenkleding Schattig Stippen Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 7.99
 Hond T-shirt Hondenkleding Casual/Dagelijks Geruit Rood
1% koopUSD $ 7.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest