English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (1006 reviews)
Schrijf een review
  • Door Laércio Oliveir
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Minha esposa gostou bastante do produto veio muito bem embalado e demorou 35 dias corridos para chegar. O relógio é muito bonito só fica meio complicado olhar as horas com precisão porque não tem os marcadores de minutos.

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatriz
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2013

El reloj va bien, es como un brazalete. No pesa mucho, es ligero.
Yo lo he pedido en rosa y es como en la foto.
La pulsera está hecha para muñecas pequeñas.

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simple & Cute!
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2013

I purchased the Black & White. This is what I've been looking for. I'm so happy I could get at cheaper prices. Moreover just the right perfect size! But.. you may feel tight if your wrist size is more than 15cm Because this is made ​​of metal. Otherwise I recommend this products with confidence! Thank you for the nice products!

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Frankie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Elegant and stylist watch, makes a very nice present for a young lady.

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door akropolis4
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2015

Een prachtige suptiele dames horloge voor dames met een smalle pols :)

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aila Reen
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2014

Goede kwaliteit en ziet er mooi uit!

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karolinahuibers
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

Very good watch. DO NOT looks cheap. A pitty can be too small for some women... I do recommend that product. Delivery less than 3 weeks to Belgium.

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maxeqpekt
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2015

norm nor mnormnorm normn ormn orm

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door África
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

El paquete se ha retrasado hasta los 45 días. Al ponerme en contacto con atención al cliente (un gusto, como siempre), me comunicaron que habían tenido problemas en el mes de abril con los envíos y que esperase 20 días mas de lo normal. No ha hecho falta esperar esos 20 días, ha llegado antes (ayer), así que, estupendo!!!

El reloj es muy elegante, la esfera, aunque parece grande, no queda fea.

La pulsera no está indicada para muñecas anchas, al ser mi muñeca mas bien fina, me queda estupendo.

Un gusto, como siempre!

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natatataana
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2015

Очень оригинальные часики, но браслет не очень большой, на руку средней полноты не застегнулся, маленький

Dames Armbandhorloge Met Kwarts Uurwerk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest