English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Black Friday Ultieme Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (73 reviews)
Schrijf een review
  • Door rinaftw
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Gostei, é muito relaxante. Todos da minha família adoraram! hahah Demorou bastante para chegar ao Sul do Brasil (cerca de 50 dias úteis). Mas valeu a pena tanta espera. :3
Super recomendo, o MiniInTheBox.com está de parabéns! Com certeza, voltarei a comprar aqui em breve..

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door keshaverin
  • May 04, 2013

RUS: Отличный массажер. Очень приятно низкая цена + отличное качество! Заказал сразу 3 штуки себе и друзьям. Товар прислали примерно за 30 дней. Рекомендую всем!

ENG: A great massager. Very nice low price + good quality! Immediately ordered the 3 pieces of yourself and your friends. Goods sent in about 30 days. I recommend to all!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natchat_37000
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

Livrée sous 3 semaines à compter de l'envoi du colis pour mes collègues : elles sont ravies (moi je n'aime pas la sensation mais bon les gouts et les couleurs...), ça les détend et voilà un petit cadeau pas cher et qui fait plaisir ! Petit conseil pour éviter les frais de douanes : pas de commande audessus de 45€, comme la livraison est gratuite, si vous achetez beaucoup de choses : fractionnez vos commandes

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cerlyaraujo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

este produto,ativa a circulaçao dos cabelos
vao crescer saudaveis.
vai me desestressar do diaadia.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clare_de_zoysa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

This product is the best and cheapest massager I've ever seen. Everyone in my family and visitors keep fighting for it as I had ordered only one. I am sure to order one per person for my family members soon. Really good product!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jibouly
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Produit conforme mais le mien a été un peu plié dans l'emballage. Le résultat sur le cuir chevelu n'est donc pas optimal ... J'ai essayé de le redresser mais en vain ...
+ 1 pour l'esthétisme.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wendydebakker
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

ik had er al 1 gekocht bij de tuinen voor 22.95 omdat bezorgen best lang duurd maar toen kreeg ik 3 dgn de bestelling binnen en hij is nog beter ook dan die andere geloof het of niet.
alleen die van de tuinen zat in een koker verpakt en deze is een plastic zakje, maar ja om daar nou ruim 20euro meer voor te geven.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door info
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

Precies wat je er van verwacht.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kevin1997az
  • Jan 26, 2013

Erg fijne hoofdkrabber en zeer goedkoop

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pissyy2004
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

direi che da una sensazione bellissima da comprare si soprattutto per il basso costo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest