English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (76 reviews)
Schrijf een review
  • Door Николай
  • May 04, 2013

RUS: Отличный массажер. Очень приятно низкая цена + отличное качество! Заказал сразу 3 штуки себе и друзьям. Товар прислали примерно за 30 дней. Рекомендую всем!

ENG: A great massager. Very nice low price + good quality! Immediately ordered the 3 pieces of yourself and your friends. Goods sent in about 30 days. I recommend to all!

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mayumi Shiro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Gostei, é muito relaxante. Todos da minha família adoraram! hahah Demorou bastante para chegar ao Sul do Brasil (cerca de 50 dias úteis). Mas valeu a pena tanta espera. :3
Super recomendo, o MiniInTheBox.com está de parabéns! Com certeza, voltarei a comprar aqui em breve..

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natacha
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

Livrée sous 3 semaines à compter de l'envoi du colis pour mes collègues : elles sont ravies (moi je n'aime pas la sensation mais bon les gouts et les couleurs...), ça les détend et voilà un petit cadeau pas cher et qui fait plaisir ! Petit conseil pour éviter les frais de douanes : pas de commande au-dessus de 45€, comme la livraison est gratuite, si vous achetez beaucoup de choses : fractionnez vos commandes

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cerly araujo,Br
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

este produto,ativa a circulaçao dos cabelos
vao crescer saudaveis.
vai me desestressar do dia-a-dia.

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jiji
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Produit conforme mais le mien a été un peu plié dans l'emballage. Le résultat sur le cuir chevelu n'est donc pas optimal ... J'ai essayé de le redresser mais en vain ...
+ 1 pour l'esthétisme.

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clare
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

This product is the best and cheapest massager I've ever seen. Everyone in my family and visitors keep fighting for it as I had ordered only one. I am sure to order one per person for my family members soon. Really good product!

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandro_lcf
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2014

funciona, serve seu proposito.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door calhoneybear
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2013

I had seen this a few years ago at a county fair and thought about buying it but it was much more expensive and I didn't get it at the time. The price here was excellent and the order came very quickly. It does feel good, but better when someone else does it for you. The only drawback is that sometimes the little plastic balls at the ends of the wires get caught in my long hair.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door umberto
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

buono, massaggio templare?...............................................

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adelina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

direi che da una sensazione bellissima da comprare si soprattutto per il basso costo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest