English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (76 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mayumi Shiro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Gostei, é muito relaxante. Todos da minha família adoraram! hahah Demorou bastante para chegar ao Sul do Brasil (cerca de 50 dias úteis). Mas valeu a pena tanta espera. :3
Super recomendo, o MiniInTheBox.com está de parabéns! Com certeza, voltarei a comprar aqui em breve..

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Николай
  • May 04, 2013

RUS: Отличный массажер. Очень приятно низкая цена + отличное качество! Заказал сразу 3 штуки себе и друзьям. Товар прислали примерно за 30 дней. Рекомендую всем!

ENG: A great massager. Very nice low price + good quality! Immediately ordered the 3 pieces of yourself and your friends. Goods sent in about 30 days. I recommend to all!

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natacha
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2012

Livrée sous 3 semaines à compter de l'envoi du colis pour mes collègues : elles sont ravies (moi je n'aime pas la sensation mais bon les gouts et les couleurs...), ça les détend et voilà un petit cadeau pas cher et qui fait plaisir ! Petit conseil pour éviter les frais de douanes : pas de commande audessus de 45€, comme la livraison est gratuite, si vous achetez beaucoup de choses : fractionnez vos commandes

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cerly araujo,Br
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

este produto,ativa a circulaçao dos cabelos
vao crescer saudaveis.
vai me desestressar do diaadia.

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clare
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

This product is the best and cheapest massager I've ever seen. Everyone in my family and visitors keep fighting for it as I had ordered only one. I am sure to order one per person for my family members soon. Really good product!

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jiji
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Produit conforme mais le mien a été un peu plié dans l'emballage. Le résultat sur le cuir chevelu n'est donc pas optimal ... J'ai essayé de le redresser mais en vain ...
+ 1 pour l'esthétisme.

de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw de bloedsomloop te bevorderen hoofd hoofdhuid nek stress release massage - blauw
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

ik had er al 1 gekocht bij de tuinen voor 22.95 omdat bezorgen best lang duurd maar toen kreeg ik 3 dgn de bestelling binnen en hij is nog beter ook dan die andere geloof het of niet.
alleen die van de tuinen zat in een koker verpakt en deze is een plastic zakje, maar ja om daar nou ruim 20euro meer voor te geven.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sebastiaan
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

Precies wat je er van verwacht.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kevin
  • Jan 26, 2013

Erg fijne hoofdkrabber en zeer goedkoop

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adelina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

direi che da una sensazione bellissima da comprare si soprattutto per il basso costo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest