English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (311 reviews)
Schrijf een review
  • Door bynastyaonelove
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Нам очень идут эти джинсики) Мы довольны)

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ОКСАНА
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2013

Великолепное качество и дизайн,цены приятно удивляют и радуют. Постоянно здесь заказываем и очень довольны, одеваем питомца только здесь. Доставка приходит вовремя(и бесплатно:))

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Farlei Duarte
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2013

Adorei a jardineira jeans!!!!!!
fui muito bem atendida e recebi direitinho
obrigada!!!!

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nancy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2013

fue uno de los primeros que compre y me parecio muy detallado y de buena calidad muchas gracias estoy muy contenta

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renata Cabral
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2013

Amei!! Ficou lindo... Muito bom a compra demora mas vale a pena!

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karin.cle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2015

Ik heb heel lang op dit broekje moeten wachten, maar uiteindelijk toch aangekomen, en het was het wachten meer dan waard, mijn chihuahua had al zo een broekje, maar uiteindelijk te klein geworden, en vond het zo mooi en zoveel positieve reacties op ontvangen dat ik een nieuw grotere maat besteld heb en dit is perfect zie foto

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dracke94
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2016

Jätte bra, min hund älskar dom!

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sharnoliver
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2015

Omg I love these denim jeans, both my dogs have them.

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oksanakhrystyna
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

bellissimi!!!! consiglio vivamente!!!

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door england112
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

With the exception of delivery time, this product is excellent! Very well made, with double sticking and metal snaps. Fits like a glove (or like overalls!). Our little 5lb. mostly hairless chihuahua looks warm, comfortable, and pretty darn funny too! This was the first time I've purchased from this company, and I will now be back!
I wish I could figure out how to post a picture of him....I'm just learning.....so for now, here's Herbie in his Zombie garb for Halloween!

honden Broeken / Jeans Blauw Lente/Herfst Jeans
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest