English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (291 reviews)
Schrijf een review
  • Door tracie1212
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2015

This is perfect for my fur baby....she looks so cute!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vivica
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2015

So adorable and comfortable my puppy loved it!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw) denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irina
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2015

Спасибо! Заказ получили быстро. Качество отличное!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sharnoliver
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2015

Omg I love these denim jeans, both my dogs have them.

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oksanakhrystyna
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

bellissimi!!!! consiglio vivamente!!!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ecgk2000
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2015

I just received my order, which took 6 weeks to arrive as apposed to the stated 10-20 days. I must say I am very disappointed in the quality of these overalls. The picture looks like they are made of heavy duty denim but in fact they are made of a very thin flimsy denim material. I read several of the other reviews before purchasing and felt I would be getting something close to what everyone raved about. Unfortunately I didn't. My overalls don't look to be nearly as good quality "in person" as those in the pictures other reviewers have submitted. It is stated on the website that the XXL size is 54 cm at the chest. My smallest dog, who I bought these for, is 49 cm at the chest and these overalls are too small for him. You can see from the pictures that they are too tight around his chest.

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw) denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karin.cle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2015

Ik heb heel lang op dit broekje moeten wachten, maar uiteindelijk toch aangekomen, en het was het wachten meer dan waard, mijn chihuahua had al zo een broekje, maar uiteindelijk te klein geworden, en vond het zo mooi en zoveel positieve reacties op ontvangen dat ik een nieuw grotere maat besteld heb en dit is perfect zie foto

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door england112
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

With the exception of delivery time, this product is excellent! Very well made, with double sticking and metal snaps. Fits like a glove (or like overalls!). Our little 5lb. mostly hairless chihuahua looks warm, comfortable, and pretty darn funny too! This was the first time I've purchased from this company, and I will now be back!
I wish I could figure out how to post a picture of him....I'm just learning.....so for now, here's Herbie in his Zombie garb for Halloween!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Poli Miranda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2014

MUitooo bom, material muito bom mesmo, e fico lindo no meu cachorro.

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brandy_s12
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

Absolutely adorable and fit my teacup chihuahua perfectly!!!

denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw) denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 denim stijl broek voor honden (xs-xxl, blauw)
30%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 Casual Hondenschoenen (XS-XL)
6% koopUSD $ 8.99
 polyester prinses kroon patroon vest voor honden (roze, xs-l)
3% koopUSD $ 2.99
 Opvallend Hondenshirt Van Katoen (Groen, meerdere maten beschikbaar)
3% koopUSD $ 3.99
 mooie killer schedel patroon vest voor honden (zwart, xs-l)
2% koopUSD $ 2.99
 schattige bijen jumpsuits met capuchon voor huisdieren honden
2% koopUSD $ 4.99
 cherry ontwerp katoenen jurk voor honden (xs-l)
2% koopUSD $ 4.99
 Katoenen T-Shirt Met Stropdasopdruk Voor Honden (XS-M)
2% koopUSD $ 3.99
 pethingtm schattige britse college stijl huisdier katoen en jeans jumpsuits voor honden
2% koopUSD $ 12.99
 schattig huisdier regen schoenen laarzen beschermende voor huisdieren honden
1% koopUSD $ 6.99
 Dear Mom - Leuk hondenvest (XS-M)
1% koopUSD $ 6.99
 ga team cheer leader stijl katoenen rok voor honden (rood, meerdere maten leverbaar)
1% koopUSD $ 1.99
 schattig micky jumpsuits met capuchon voor huisdieren honden
1% koopUSD $ 6.99
 plaid hond shirt met denim stijl jeans (xs-xl)
1% koopUSD $ 12.99
 Schattige Klitteband Schoenen Voor Honden (XS-XL, 4 stuks)
1% koopUSD $ 8.99
 pethingtm partysu all-match mooie jurken voor honden katten
1% koopUSD $ 8.99
 champ 1 patroon vest voor honden (groen, xs-l)
1% koopUSD $ 2.99
 Spolied prinses patroon sweater met capuchon voor honden (roze, xs, m, l)
1% koopUSD $ 6.49
 vip stijl katoenen dieren shirt (xs-l, zwart)
1% koopUSD $ 3.49
 route 66 stijl fleeces hoodies voor honden (grijs, xs-l)
1% koopUSD $ 8.99
 pethingtm kerst troost vooravond warme sweater met capuchon jas voor honden (xs-xl, diverse kleuren)
1% koopUSD $ 10.99
 rocker chick stijl katoenen shirt voor honden (roze, meerdere maten leverbaar)
1% koopUSD $ 2.99
 Ademende Hondenlaarzen Met Klittenband
1% koopUSD $ 4.99
 pethingtm smart casual stijl shirt en broek voor honden (xs-xl)
1% koopUSD $ 9.99
 polyester gelukkige zon patroon vest voor honden (groen, xs-l)
1% koopUSD $ 2.99
 mijn lieve hond anti-slip sokken voor honden (sl, diverse kleuren)
1% koopUSD $ 3.99
 schattige dinosaurus ontwerp gevormd kostuum jas met capuchon voor huisdieren honden (diverse maten)
1% koopUSD $ 7.99
 kleurrijke streeppatroon matrozenpakje met riemen voor honden (diverse kleuren, xs-xl)
1% koopUSD $ 12.99
 mooie lolipop patroon vest voor honden (roze, xs-l)
1% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest