English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Manuel Ribeiro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2013

Gostei muito do site, o equipamento é muito bom e o preço está excelente.
Recomendo o MiniInTheBox.com, a entrega do material foi rápida e sem problemas.

Obrigado

digitaal naar analoog audio converter (zwart) 0.05m
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andy
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2013

Exactly what I wanted!!

Local stores didn't have anything like this item so I found it on my favorite online shopping site, miniinthebox!

Very very happy I could get this item and in such a timely matter. Expedite shipping was fast and I barely had to wait for it to arrive!

I needed it so I could cheaply hook my surround system I have had for a while up to our new TV that only has a digital audio out. I set it up in less than a minute and my fiancé is very happy to have surround sound now.

Note: When I bought it I didn't know if it came with the required DC power adapter to power it. It does come with the required power adapter included!

Comes with setup instructions, not that I needed them, but if anyone does they are there included.

I recommend this item to everyone.

digitaal naar analoog audio converter (zwart) 0.05m digitaal naar analoog audio converter (zwart) 0.05m
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loscrittore63
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2013

Prodotto eccezionale.azienda seria molto veloci.
Eccellenti bravi bravi bravi!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pieter
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2013

Very good built quality and is about 70 % cheaper than my local store.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Babe
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2013

Bon produit . Fait bien ce qu il doit faire

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gualtiero
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 21, 2013

Buon prodotto come da aspettative, senza pretese.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ARTURO PARRA
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2013

Recibi el pedido completo aunque un poco demorado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Антон
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2013

Вещь просто великолепная очень помогла при подключении акустической системы 5.1 через optical огромное спасибо

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door edmar silva
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2013

empresa séria e cumpre com o prometido, recomendo a todos.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Benjamin
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

Synes den laver mislyde - men skal ikke kunne sige om det er mig der har lavet noget galt. Ellers virker den.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3.5mm koptelefoon Male naar 2 vrouwelijke Splitter Kabel Blauw (0.3M)
33% koopUSD $ 2.38
 3.5mm Male naar Male Audio kabel Rood (1.3M)
33% koopUSD $ 2.99
 CAT5 Ethernet-netwerkkabel (1 m)
33% koopUSD $ 1.63

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest