English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1480 reviews)
Schrijf een review
  • Door Rowena
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ben super blij met deze hoes. Het is functioneel. Je kan je ipad op verschillende manieren zetten om te typen. Het uiterlijk van de hoes oogt heel netjes en strak. Veel mensen zijn onder de indruk als zij het zien. Het typen gaat heel fijn is maar net hoe jij het wilt houden en prettiger vindt.

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Марина
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2013

чехол хороший, качественный, только резинка черная, было бы неплохо, если бы она была в цвет чехла

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emmanuelle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2013

J'adore ! cette housse permet la rotation! facile à mettre! ipad très bien protégé! housse très jolie en plus!

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eva B.
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Ordinato il prodotto in data 9 dicembre mi è arrivato in data 11 gennaio; la cover era perfettamente imballata e assolutamente in linea con le mie aspettative.
Se la spesa non è eccessiva e non avete fretta vi consiglio di utilizzare questo sito.
Allego foto del prodotto.

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sigurd
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

Dette er et fantastisk produkt! Det ser skikkelig stilig ut! Jeg har en følelse av at den blir godt beskytta også. Tusen takk Miniinthebox.com:)

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pippodora
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2013

Het is werkelijk een geweldige hoes. Voorheen nam ik mijn Ipad mini nergens mee naar toe omdat ik bang was dat het scherm zou breken of zo. Nu sla ik hem zo onder mijn arm om naar schoolactiviteiten te gaan en overal foto's van te nemen. De hoes is stevig maar niet stug. Het elastiek om de klep dicht te doen rekt niet uit, maar is niet slap of zo. Het draaigedeelte werkt goed. Je kunt de Ipad zelfs op een aantal verschillende hoogten vastzetten in de klep zodat je hem op een gewone tafel kunt neerzetten en je je handen vrij hebt om te typen. Je kunt gewoon bij alle aansluitpunten want die worden door de hoes vrijgelaten. Ik zou het iedereen die studeert aanraden deze hoes te kopen, je Ipad past perfect tussen je andere boeken. De kleuren van de hoezen maken dat de Ipad in je tas een agenda lijkt! Dus het werkt ook preventief tegen diefstal. Echt een aanwinst deze aankoop!

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Daphne
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

Geweldige hoesje en kan er goed om heen en beschermt hem 100% de kleur zoals je op de website ziet zo ziet hij er ook echt eruit

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wilma
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 14, 2013

Zeer mooie i pad mini lederen hoes.
Goed en snel ontvangen

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Super hoes!
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2013

De hoes is uitstekend. Mooie kleur. De iPad mini is goed beschermd aan alle kanten. Je kan hem makkelijk neerzetten. Prijs/kwaliteit is zeer goed! Kortom: echt een aanrader!!

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Coppens jessica
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2013

Super goeie service en geweldige producten en vlug geleverd dus in 1 woord fantastisch

Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Draaiberen Leren Hoes Met Standaard Voor iPad Mini
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 iPad Mini Hoes Met Standaard 360 graden roteerbaar
1% koopUSD $ 9.99
 hoge kwaliteit effen kleur pu leer draai full body case voor de iPad lucht (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 12.99
 df® duurzaam flip open pu lederen full body case met 360 graden rotatie staan ​​voor ipad mini (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 9.99
 natusun ™ verwijderbare multi-voudige pu lederen Smart Cover dunne doorzichtige harde plastic omhulsel voor ipad2 / ipad3 / IPad4
1% koopUSD $ 15.99
 Polka Dot 360 graden draaien Full Body Stand Leather Case voor iPad Air (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 15.99
 360 graden draaibare smartcover van PU-leer met standaard, voor iPad mini 1/2 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 dsb® 360 graden draaibare 100% PU-leer beklede bevatten achterkant van de behuizing full body case voor de iPad lucht
1% koopUSD $ 12.99
 Natusun ™ Slim Smart Soft PU Leather Cover Hard doorzichtige Plastic met beugel Sleep voor Ipad lucht
1% koopUSD $ 10.99
 hoge kwaliteit diamant patroon pu bescherm holster met 360 graden draaien voor iPad 2/3/4
2% koopUSD $ 11.99
 Beschermende Leren Hoes + Standaard Voor iPad (Rood)
2% koopUSD $ 14.99
 360 graden draaibare PU leren hoes met kaartpatroon, met standaard, voor iPad 2/3/4 (bruin)
2% koopUSD $ 16.99
 ultradunne relief 360 graden draaibare beugel holster voor Apple iPad2 / 3/4
3% koopUSD $ 16.99
 360 graden draaiende auto slaap& wakker case cover flip open pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/4
3% koopUSD $ 14.99
 360 graden draaibare draaivoet pu lederen tas slimme geval dekking voor ipad 2/3/4
3% koopUSD $ 12.99
 nieuwe klassieke pu leer full body case cover zakje staan ​​voor ipad 4/3/2
3% koopUSD $ 10.99
 dsd® flip-open case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 10.99
 Cowboy Grain 360 graden draaien Full Body Case voor iPad 2/3/4 (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 16.99
 9.7 inch lederen hoes staan ​​geval voor iPad 2 lucht ipad 6 (diverse kleuren)
4% koopUSD $ 15.99
 karzea® 360 graden draaiende pu lederen tas met standaard en stylus voor iPad mini / ipad Mini3 (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 12.99
 7.9 inch 360 graden rotatie diamante patroon met standaard geval voor ipad mini / mini 2 (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 11.99
 hoge kwaliteit wakker Smart Cover en matte geval voor ipad mini 3 / mini 2 / mini (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 9.99
 pu lederen case 360 ​​graden draaibare geval voor de iPad mini 3 / ipad mini 2 / ipad mini
5% koopUSD $ 9.99
 lureme® schattige faerie patroon pu lederen case voor de iPad 2/3/4
5% koopUSD $ 12.99
 natusun ™ slank slim soft shell met kiemrust stent voor ipad mini 3, ipad mini 2, ipad mini
6% koopUSD $ 12.99
 litchi graan 360 graden bescherming rotatie hoes voor de iPad mini 4
1% koopUSD $ 10.99
 waterdichte schokbestendige harde militaire plicht case voor de iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 360 graden draaibare leuke cartoon pu leer staan ​​Smart slaap wake beschermhoes voor de iPad 2 lucht (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 4.99
 360 graden draaiende pu leer auto slapen en wakker case cover met standaard voor ipad lucht 2 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 Appel iPad mini/iPad mini 2/iPad mini 3 - Effen Kleuren/Speciaal Design - Smart Covers ( Echt Leder , Rood/Zwart/Blauw/Bruin/Rose )
1% koopUSD $ 15.99
 effen kleur full body pu lederen tas met standaard voor de iPad 4 3 2
1% koopUSD $ 10.99
 hoge kwaliteit litchi patroon pu bescherm holster met 360 graden draaien voor iPad 2/3/4
1% koopUSD $ 13.99
 360 graden draaibare standaard pu leer auto slapen en wakker case cover voor de iPad mini 4 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 6.99
 360 graden draaibare standaard pu leer auto slapen en wakker case cover voor ipad 2/3/4 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 eenvoudige triple plooi zijdedruk pu leer plus pc stand case voor de iPad lucht
1% koopUSD $ 8.99
 iPad 2 Hoes In Krokodillenstijl van PU-Leer
1% koopUSD $ 19.99
 effen kleur hoge kwaliteit pu leer full body case voor de iPad lucht 2 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 13.99
 Appel Ipad 2/iPad 4/iPad 3 - Effen Kleuren - 360⁰ Cases ( Pu-Leder , Zwart/Wit )
1% koopUSD $ 22.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest