English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (550 reviews)
Schrijf een review
  • Door craig darkes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2013

Received in very good condition, excellent product can actually charge my controllers while watching tv via the usb on my samsung tv, good idea, will definately order again.

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexander
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

Great charger, very happy with service!
Pay attention - it's TWO battery packs included, i.e. covers with batteries attached for TWO controllers!

Отличный зарядник, очень доволен сервисом!
Обратите внимание - в комплекте ДВА комплекта аккумуляторов, т.е. крышки с прикрепленными на них аккумуляторами для ДВУХ контроллеров.

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deepblu505
  • May 16, 2011

Holds charge well, recharges pretty fast, easy to use . I recommend it .

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nhbobcat
  • Mar 23, 2011

Great product and customer service. I'm very pleased with my whole transaction and will order from MiniInTheBox again. Plus tell others to buy as their price, product, delivery and service is terrific. Thank you very much.F9xd6

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Matteo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2011

I buyed this product because I was tired to continously change battery for my Wii controller.
This product is very useful because it uses Wii USB port to recharge battery, and I left it attached to Wii with no problems.
Recharging takes almost 1-2 hours, after then I'm able to use battery pack for about 6 hours.
Another plus: it has a cute blue light while recharging, and I like it!
I could not find this product in any Italian shop, so....thanks MiniInTheBox.

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gianluigi tamburini
  • Feb 24, 2011

Il prodotto è veramente ottimo carica bene e dura molto e in più la luce blu è bella da vedere complimenti anche al prezzo grandi.

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DILAUNA BURKS
  • Jan 21, 2011

These battery packs make for extra play time and less time having to change out the batteries. Plus you just plug them right into the charging base and they are good to go the next time you are ready to use your wii. LOVE THEM. Great prices too and fast shipping. Thanks so much.

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2011

Stupenda stazione di ricarica per i telecomandi della wii.Le due batterie sembrano durare abbastanza , ma sono ancora alle prime ricariche...molto belli gli effetti luce violetta alla base quando accesso.
Ottimo prodotto ad un prezzo davvero economico!

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RCC91
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2014

Sehr schnelle Lieferung! Super Ladestation mit schönem Blau-LED - einfach TOP! Liebe Grüsse aus der Schweiz

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jordi
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2013

Hola,

No puedo opinar sobre el producto, solo les puedo decir que lo recibi con el sobre roto, piezas sueltas, plasticos partidos, y lo peor de todo es que no funciona.
Ya les escribi hace dias para notificarselo y les envie fotos (19/04/2013), pero a dia de hoy todavia no me han respondido.

Sigo a la espera de su respuesta...

Un saludo.


6 de Junio 2013,
sigo esperando una respuesta

Dubbel Laadstation + Batterijen Voor Wii Afstandsbediening
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
14% koopUSD $ 14.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
10% koopUSD $ 13.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk voor Wii/Wii U (verschillende kleuren)
8% koopUSD $ 19.99
 Stoer Racestuurtje Voor Wii (Zwrat)
8% koopUSD $ 5.49
 Oplaadbare batterij (3600mAh) voor Wii remote controller
7% koopUSD $ 3.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
6% koopUSD $ 16.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
4% koopUSD $ 5.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
4% koopUSD $ 16.99
 Infrarode sensorbalk voor Wii
2% koopUSD $ 3.49
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 2.83
 Nunchuk Controller voor Wii
2% koopUSD $ 3.99
 Wii/Wii U  Racestuur Controller
1% koopUSD $ 8.12
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 3.99
 polsband voor Wii / Wii U-afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 Nunchuk-controller, voor Wii/Wii U (blauw)
1% koopUSD $ 4.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 15.59
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
1% koopUSD $ 15.99
 Beschermende siliconen case voor Wii Nunchuk
1% koopUSD $ 0.99
 Dual USB laadstation met 4 oplaadbare batterijen voor de wii (2800mAh, verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 18.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest