English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (406 reviews)
Schrijf een review
  • Door Poca66
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 06, 2016

Works Great! Fantastic and very cheap. Of course, quickly delivered. I recommend to all.

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michele
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

in combinazione con due micro sd da 8gb diventa una potente pro duo per caricare i contenuti. Funziona bene e la consiglio a tutti!

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door song
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

muito bom !!!agora sim vai caber mais jogos !!!!!!!!!

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vladimir
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

переходник отличный вставил в него две микро SD супер увеличил память своего PSP рад что купил его.

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door souldouse
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Works great for my PSP, I am using a 8g and 2g together in this product with no problems.

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit) dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabriele
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2014

ottimo prodotto e soprattutto ottimo utilizzo per psp! funziona molto bene

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Everton Antoni
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Adorei, comprei o adaptador de cartão chegou no prazo certinho, funciona super bem, uso no meu PSP e nunca deu problema, ótimo, obrigado, entrega garantida e produto de qualidade.

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit) dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria elena
  • Feb 03, 2012

todo fantastico, y perfecto, he comprado tres cosas de esta vez y no puede ser mejor¡ gracias

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mecro
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

je me suis cette carte sd pour PSP et j'ai acheté une carte mémoire micro sd de mémoire 8go sa me revient moins chère et de plus se qui est bien c'est que tu peux une carte mémoire micro sd sur celle de la psp mémoire 16go ou de 32go et tu peux y mettre plein de film , jeux , musique , vidéos etc... et voila je vous conseil vraiment d'en testé sa revient moins cher.

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit) dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MarkFox
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2012

Il Prodotto è stato recapitato nel tempo stabilito, è sembra essere perfettamente funzionante . è stato recapitato in una busta gialla ben protetta e custodita con apposita ricevuta . Ottimo Prodotto Qualità/Prezzo Grazie MiniInTHeBox

dubbele microSD / hc naar MS PRO Duo geheugenkaart adapter (wit)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ZP 8GB SD Card geheugenkaart Class10
1% koopUSD $ 4.99
 SanDisk 32Gb SD Card geheugenkaart UHS-I U1 Class10 Ultra
3% koopUSD $ 13.49
 ZP 8GB SD Card geheugenkaart UHS-I U1 Class10
6% koopUSD $ 4.99
 Toshiba 16GB SD Card geheugenkaart UHS-I U1 Class10 EXCERIA
7% koopUSD $ 8.99
 SanDisk 32Gb SD Card geheugenkaart Class4
9% koopUSD $ 12.49
 SanDisk 16GB SD Card geheugenkaart Class4
10% koopUSD $ 7.45
 ZP 16GB SD Card geheugenkaart UHS-I U1 Class10
12% koopUSD $ 6.99
 SanDisk 32Gb SD Card geheugenkaart UHS-I U3 Class10 V30 Extreme PRO
13% koopUSD $ 26.49
 elite pro hoge kwaliteit 32gb sdhc sd-geheugenkaart
16% koopUSD $ 10.99
 Samsung 64Gb SD Card geheugenkaart UHS-1 Class10 EVO
18% koopUSD $ 22.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest