English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Gemiddelde Beoordeling: 5 (13852 reviews)
Schrijf een review
  • Door Clemro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

UITELICHTE REVIEW

Zeer snelle levering en zeer vriendelijk geprijsd, top!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (4) (6) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lazar_lav
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 21, 2013

This item works great, and i like it very very much.
Hope i can get more items from light in the box, thank you so much, thank you so much, thank you so much,thank you so much!!!!!!!!!!!!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks) Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door МИХАИЛ
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

ХОРОШАЯ ПЛЕНКА Я ЕЕ УЖЕ НА АФОН ПРИКЛЕИЛ ОТЛИЧНО СИДИТ !! СПАСИБО ВАМ!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Celine
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2013

Jeg hadde nettop knust min iphone skjerm og mamma og pappa var utrolig snill og betalte for meg. Nå har jeg funnet ut at jeg må være mere forsiktig med iphonen min, fordi mamma sier at hvis den knuser igjen må jeg betale for reperasjon. Så jeg tenkte at jeg måtte kjøpe meg en besyttelsesskjerm så den ikke skal knuse så lett, jeg satt på beskyttelsesskjermen med en gang skjermen var fikset, og nå er det ikke en gang en ripe i skjermen på grunn av det jeg kjøpte på miniinthebox!! Uansett hadde ikke jeg så mye penger å bruke, så det er jo helt fantastisk at det er så billig på miniinthebox!<3
Celine Gulbrandsen

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks) Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Great.
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2013

Cheap screen protector, and fits perfectly. :D

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Samuele
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

Pellicole x iphone com e da descrizione solo che costano un quarto di quelle che trovi in negozio!!!
Servizio ineccepibile, quando il pacco è andato perso me ne hanno mandato immediatamente un altro in sostituzione chiedendomi prima se preferivo un buono acquisto o ricevere lo stesso ordine fatto.
Già fatto un altro ordine, continuate così!!!!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marlen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

El envio muy rápido y el producto de muy buena calidad. Fácil de colocar

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vadoo56
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

FILM MISE EN PLACE FACILE
PARFAIT !

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door David
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Gran protección para iPhone, se adapta perfectamente y encima a un precio insuperable. Un producto imprescindible!.

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marco
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

arrivato tutto come previsto e materiali di ottima qualità, come in negozio con un netto risparmio!!!!!!!!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
5%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 hzbyc® anti-kras ultra-dunne gehard glas screen protector voor iPhone 4 / 4s
1% koopUSD $ 1.99
 hd krasbestendig glas bescherming film voor iphone 4 / 4s
1% koopUSD $ 2.99
 Twee Verpakt Transparante Scratchproof Screen Protectors met het reinigen van kleding voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 0.99
 2.5D Premium gehard glas scherm beschermende folie voor de iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 3.99
 anti-verbrijzelen anti shock 2.5d 9h 0.33mm explosieveilige gehard glas screen protector voor iPhone 4 / 4s
1% koopUSD $ 3.99
 anti-verbrijzelen anti shock 2.5d 9u 0,33 mm explosieveilige gehard glas screen protector voor de iPhone 4 / 4s
2% koopUSD $ 2.99
 10st hd heldere voorruit film voor de iPhone 4 / 4s
2% koopUSD $ 1.99
 Professionele HD Film Guard set met een reinigingsdoekje voor de iPhone 4/4S
3% koopUSD $ 1.99
 hoge kwaliteit 0.4mm goud gehard glas voor de iPhone 4 / 4s
3% koopUSD $ 3.99
 de laatste tiran goud geborsteld metaal beschermende folie voor de iPhone 4 / 4s (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 2.99
 Appel iPhone 4/4S - Screen Protector
5% koopUSD $ 5.99
 voor-en achterzijde een hoge transparantie screen protector met een reinigingsdoekje voor iPhone 4 en 4S
5% koopUSD $ 1.99
 2 X Glare-vrije LCD-scherm en Achterkant Protector Set voor iPhone 4/4S
6% koopUSD $ 0.99
 anti-kras ultradunne gehard glas screen protector voor iPhone 4 / 4s
6% koopUSD $ 2.99
 hd vingerafdruk-proof transparante krasbestendig glazen film voor de iPhone 4 / 4s
7% koopUSD $ 2.99
 10 x screenprotector voor LCD-scherm, voor iPhone 4
7% koopUSD $ 2.99
 anti-kras ultradunne gehard glas screen protector voor de iPhone 4 / 4s
8% koopUSD $ 2.99
 0,33 mm gehard glas screen protector met een microfiber doekje voor iPhone 4 / 4s
8% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest