English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (13836 reviews)
Schrijf een review
  • Door iphone 4 ekran
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2012

Apple iPhone 4 (3 adet) Clear Ekran Koruyucu Film
harika bir ürün teşekkürler

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door t034
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

super sher schone seite dankeschon

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks) Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clemro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

UITELICHTE REVIEW

Zeer snelle levering en zeer vriendelijk geprijsd, top!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (4) (6) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lazar_lav
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 21, 2013

This item works great, and i like it very very much.
Hope i can get more items from light in the box, thank you so much, thank you so much, thank you so much,thank you so much!!!!!!!!!!!!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks) Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door МИХАИЛ
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

ХОРОШАЯ ПЛЕНКА Я ЕЕ УЖЕ НА АФОН ПРИКЛЕИЛ ОТЛИЧНО СИДИТ !! СПАСИБО ВАМ!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Celine
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2013

Jeg hadde nettop knust min iphone skjerm og mamma og pappa var utrolig snill og betalte for meg. Nå har jeg funnet ut at jeg må være mere forsiktig med iphonen min, fordi mamma sier at hvis den knuser igjen må jeg betale for reperasjon. Så jeg tenkte at jeg måtte kjøpe meg en besyttelsesskjerm så den ikke skal knuse så lett, jeg satt på beskyttelsesskjermen med en gang skjermen var fikset, og nå er det ikke en gang en ripe i skjermen på grunn av det jeg kjøpte på miniinthebox!! Uansett hadde ikke jeg så mye penger å bruke, så det er jo helt fantastisk at det er så billig på miniinthebox!<3
Celine Gulbrandsen

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks) Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Great.
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2013

Cheap screen protector, and fits perfectly. :D

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Samuele
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2013

Pellicole x iphone com e da descrizione solo che costano un quarto di quelle che trovi in negozio!!!
Servizio ineccepibile, quando il pacco è andato perso me ne hanno mandato immediatamente un altro in sostituzione chiedendomi prima se preferivo un buono acquisto o ricevere lo stesso ordine fatto.
Già fatto un altro ordine, continuate così!!!!

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marlen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

El envio muy rápido y el producto de muy buena calidad. Fácil de colocar

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vadoo56
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

FILM MISE EN PLACE FACILE
PARFAIT !

Screen Protector Voor iPhone 4 (3 Stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest