English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (2636 reviews)
Schrijf een review
  • Door Дина
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2013

Заказала синий чехол. Ждала как полагается 20 дней. Ни ответа ни привета. Уже забыла о нем, подумав, что это лохотрон, как вдруг пришло уведомление с почты. Прошло 49 дней и я его получила) Качество хорошее, цвет именно такой, какой хотела. Никаких претензий. А по поводу доставки... за такие деньги можно и подождать чуть дольше, тем более это же почта))) Сейчас жду когда придет другой, надеюсь тот тоже будет отличного качества. Спасибо, что есть такой сайт :)

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Катя
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2013

Очень понравился чехольчик,удобный и стильный

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Geweldig!
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2013

Ik ben erg tevreden over deze beschermhoes voor mijn Iphone 4S ik heb beschermhoezen gehad van 20 euro en die waren minder goed.

En bij www.miniinthebox.com is ook nog gratis verzending. Dat duurt 10 tot 20 werkdagen.
ik had hem binnen 19 dagen in huis.

In deze beschermhoes heb je ook plek voor 2 pasjes en briefgeld en hij is ook nog verkrijgbaar in zwart, wit, rood, roze, blauw, paars.

Ik heb zelf zwart en hij blijft mooi.

Ik heb bij deze bestelling ook nog bonustegoed gratis gekregen voor korting van 0,17 eurocent op mijn volgende aankoop maar die ga ik bij www.mininthebox.com zeker plaatsen.
je krijg ook nog garantie van 7 dagen.
Ik zou hem zeker bestellen in u favoriete kleur.

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfect product
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

I really did not expect it to be of such a good quality since the price is so low. I ordered the red leather case, which arrived in perfect condition with no scratches. The magnet which closes it is really strong and holds very well. It never opens by accident.

The case has two small pockets for the credit cards or ID which are very useful on everyday basis.

Tip: if you want to purchase any product from this website, check first the website of the customs of your country to make sure that your order won't be taxed on the boarder. For the Netherlands purchases up to €20 don't get charged with extra taxes.

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mariam Bentaher
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2013

Dit hoesje werkt prima. Beschermt mijn telefoon super en de kleur is ook leuk. Hij is stevig en kan lang mee. Ik ben zeker heel tevreden over mijn aankoop.

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Super aankoop
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2013

Ik heb dit iphone 4 hoesje gekocht in het blauw.
Voornaaste reden was omdat ik pasje bij in kon doen. Je pak de pasjes er makkelijk uit en stopt ze er ook makkelijk weer in, helemaal niet stroef!
Kwalitatief ook erg goed, zeker als je naar prijs kwaliteit verhouding!

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door js.evelyn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

no me gusto el producto, el material es muy feo

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door isy.castillo24
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Ya me llego mi pedido y quede muy satisfecha porque esta muy padre mi funda, lo recomiendo totalmente.

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door crazy_silvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Custodia ottima, colore stupendo, molto comda e resistente! Consigliata

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren) Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julytn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

Jeg elsker dette dekslet! Har brukt det omtrent hver dag siden jeg fikk det i februar :) Praktisk å bruke, fint og ikke minst billig! Kommer til å bestille mer fra MiniInTheBox!!

Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Elegant PU leren hoesje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
83%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Volledig hoesje van PU leer, met kaartsleuf en riempje, voor iPhone 4/4S (verschillende kleuren)
6% koopUSD $ 5.99
 Klassiek PU-Leren Hoesje Voor iPhone 4/4S
2% koopUSD $ 4.99
 Leren hardcase met getekende Eiffeltoren, voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 7.99
 Snakeskin Grain Leather hoesje voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 4.99
 De Sterren en de Strepen Patroon Full Body Case met Card Slot en Ingebouwde Matte PC Back Cover voor iPhone 4/4S
1% koopUSD $ 7.99
 up-down ramen ondersteunen standaard lederen case voor de iPhone 4 / 4s (assorti kleur)
1% koopUSD $ 6.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

BTest