English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Klein en Slim Dagaanbiedingen Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2348 reviews)
Schrijf een review
  • Door eclipshe
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2017

Perfecto. Práctico y ajustable a la descripción del producto. Una funda cómoda y elegante. DE buen acabado relación calidad-precio y con una entrega en timepo más que aceptable.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfect product
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

I really did not expect it to be of such a good quality since the price is so low. I ordered the red leather case, which arrived in perfect condition with no scratches. The magnet which closes it is really strong and holds very well. It never opens by accident.

The case has two small pockets for the credit cards or ID which are very useful on everyday basis.

Tip: if you want to purchase any product from this website, check first the website of the customs of your country to make sure that your order won't be taxed on the boarder. For the Netherlands purchases up to €20 don't get charged with extra taxes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mariam Bentaher
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2013

Dit hoesje werkt prima. Beschermt mijn telefoon super en de kleur is ook leuk. Hij is stevig en kan lang mee. Ik ben zeker heel tevreden over mijn aankoop.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door js.evelyn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

no me gusto el producto, el material es muy feo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door isy.castillo24
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Ya me llego mi pedido y quede muy satisfecha porque esta muy padre mi funda, lo recomiendo totalmente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door crazy_silvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Custodia ottima, colore stupendo, molto comda e resistente! Consigliata

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vitalik513
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2014

Товар пришёл за 9 дней, качество очень радует, претензий нет

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Erika Arellano
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2013

I love this phone case/wallet. It's a very convinient purchase if you, like me, do not like carrying around purses or big wallets! This is the second one or bought from this sight and I absolutely love them!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JOJI george
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

Amazing case. Perfection every where . I m lovin it

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lebm20
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2015

l'article a été légèrement abimé par un autre article de ma commande, il aurait pu être mieux emballer mais très bien , comme montrer sur l'image du site.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 elegante pu lederen case voor de iPhone 4 en 4s
9%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Crazy Horse lederen portemonnee full body case flip lederen staan ​​cover met kaarthouder voor de iPhone 4 / 4s
1% koopUSD $ 5.99
 coco fun® luxe Ultral slanke effen kleur lederen case de iPhone 4 / 4s
1% koopUSD $ 5.99
 Voor iPhone 7 hoesje / iPhone 7 Plus hoesje / iPhone 6 hoesje / iPhone 6 Plus hoesje / iPhone 5 hoesje Kaarthouder / met standaard / Flip
1% koopUSD $ 3.99
 mat magnetische full body case voor de iPhone 4 / 4s
2% koopUSD $ 3.99
 Crazy Horse pu leer full body hoesje met kaartslot en staan ​​voor iPhone 4 / 4s (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 5.99
 zwarte kat patroon pu leer materiaal flip-kaart telefoon Case voor de iPhone 4 / 4s
4% koopUSD $ 5.99
 Topcel ™ Flower Show Screen Zichtbare Beschermende PU Leather Full Body hoesje voor iPhone 4/4S - (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 5.99
 flip pu lederen magnetische full body case voor de iPhone 4 / 4s
6% koopUSD $ 3.99
 Voor Portemonnee Kaarthouder met standaard Flip hoesje Volledige behuizing hoesje Bloem Hard PU-leer voor AppleiPhone 7 Plus iPhone 7
7% koopUSD $ 7.99
 smile butterly patroon TPU soft cover voor iPhone 4 / 4s
8% koopUSD $ 3.99
 df gladde zijde patroon met kaart zak pu full body hoesje voor de iPhone 4 / 4s (assorti kleur)
9% koopUSD $ 3.99
 dunne pc transparante soft case hoes voor iPhone 4 / 4s (verschillende kleuren)
10% koopUSD $ 0.99
 Voor iPhone 5 hoesje Transparant hoesje Achterkantje hoesje Effen kleur Hard PC iPhone SE/5s/5
11% koopUSD $ 3.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest