English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (148 reviews)
Schrijf een review
  • Door Rosey
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2013

UITELICHTE REVIEW

Prachtig lederen hoesje in knalroze. Ipad mini zit er mooi strak in en kan er niet uitvallen. Zelfs met een slanke backcover past de ipadmini in dit hoesje.

prachtige pu lederen zakjes voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tisssa
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2014

чехол прекрасно подошел по размеру...

prachtige pu lederen zakjes voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lycke
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

I totally love this leather pouch. I use it for my Ereader, because I don't want it to scratch and stuff. Well, my ereader is completely safe now! The pouch feels extremely strong (I diddn't expact that, I mean, did you see the price? Nothing!) and firm. I use the pouch every day in my bag (with keys laying aroud, sometime there are even fluids in my bag, when another drink leaks :P) the pouch haven't wear down a bit! I LOVE it!

prachtige pu lederen zakjes voor iPad mini 3, ipad mini 2, ipad mini (verschillende kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jlhnv1
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2014

precies zoals verwacht. Uitstekend !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anoniem
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Goede pasvorm! Zit strak rond de iPad zodat die er niet uitvalt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leroyverhoeks
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2014

Super gaaf ding! Past perfect en goede kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a.b.banninga
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2014

Nette hoes voor een prima prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loïs
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

Prima, snel ontvangen en ziet er mooi uit. Past alleen geen extra cover in. Ik had hem in combinatie met een siliconen hoesje, voor extra veiligheid, maar daarmee past hij er niet in.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.c.bornebroek
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Erg soepel "leer", blijft ook heel mooi en wordt niet wijdt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gj.vandenherik
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2014

Goede kwaliteit.
Prettig in gebruik
Aan te bevellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 magnetische auto wakker slaap flip litchi lederen case voor de iPad 2/3/4 dekking tablet met gratis screen protector + pen
1% koopUSD $ 11.99
 df luxe avondmaal slip diamante auto slaap / waak-up pu leer full body case voor de iPad lucht (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 9.59
 auto slapen en wakker case cover met harde achterkant van de behuizing voor ipad lucht / ipad 5 (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 16.99
 hoge kwaliteit wake up slimme full body case voor de iPad mini 3 (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 6.00
 houtnerf en kleine rode bloem pattern360 graden draaiende pu lederen tas met standaard voor de iPad 2/3/4
6% koopUSD $ 9.50
 coco fun® schattige hart patroon pu lederen flip stand case met film en stylus voor Apple iPad mini 1/2/3
7% koopUSD $ 15.99
 360 graden draaibare voet pu leer auto slapen en wakker case cover voor de iPad mini 3/2/1
8% koopUSD $ 8.49
 litchi zachte pu lederen cover met auto slaap wakker voor iPad lucht magnetische flip case
10% koopUSD $ 9.99
 Voor Automatisch aan/uit / Magnetisch hoesje Volledige behuizing hoesje Effen kleur Hard PU-leer Apple iPad 4/3/2
11% koopUSD $ 13.99
 nieuwe klassieke pu leer full body case cover zakje staan ​​voor ipad 4/3/2
12% koopUSD $ 10.99
 hoge kwaliteit diamantpatroon pu bescherm holster met 360 graden draaien voor iPad 2/3/4
14% koopUSD $ 13.99
 hot selling matte geval met ultra slank slim flip stand Cover voor iPad lucht
15% koopUSD $ 9.99

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest