English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Black Friday Ultieme Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door g.bodde
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2015

Werkt goed zoals het moet. Inbouwen in de PS3 was erg makkelijk.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bigvittoriog
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

geweldige geweldige items inpakken of alles ontvangen dat of dat in perfecte staat besteld is alles perfect voor mij allemaal ok

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ondeado1979
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2015

Excending product d emuy goede kwaliteit 100% werkend

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Steven Neyra
  • Aug 13, 2014

Werkt het voor ps3 super slank ??????

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grongrong2012
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2014

ik snap het, ik hou ervan, goede kwaliteit, de transporttijd is korter, hoe dan ook erg tevreden,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door onclock
  • Sep 12, 2012

functie om het product naar mijn e-mail te sturen, evalueer ik het product dat moet worden gekocht. dank u e-mail: onclock@hotmail.com

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door g_york
  • Aug 21, 2012

Ik kocht dit artikel 2 maanden geleden voordat ik deze site kende. Toen ik het item had, maakte ik eerst een back-up van al mijn PS3-gegevens en installeerde ik de EZFLASH Builtin HDD Expander voor PS3 Slimrnal voor de PS3 Slim en plug ik mijn externe harde schijf met de juiste poort aan de achterkant van mijn externe harde schijf. kon alle PS3-data back-uppen die ik back-up heb gemaakt en het werkt als een charme. Dit is verreweg een van de beste items die ik tot nu toe heb gekocht. Alleen wish id weet over deze site toen ik dit item bestelde omdat ik 6 weken moest wachten om het te krijgen G YORK

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIO
  • Jun 15, 2011

wat meer details kan je hebben?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gty
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Nog niet gebruikt maar lijkt goed gemaakt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Djoker.tyumen
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2013

onvolledige informatie over het product op de site! Ik heb nog een speciale kabel nodig voor dit product, ik raad aan om extra accessoires aan te bevelen voor de goederen! zodat later kopers niet moeten zoeken naar extra producten !!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest