English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door g.bodde
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2015

Werkt goed zoals het moet. Inbouwen in de PS3 was erg makkelijk.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bigvittoriog
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

ottimo imballaggio ottimi articoli o ricevuto tutto quello che o ordinato in perfetto stato tutto perfetto per me tutto ok

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ondeado1979
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2015

Exclente producto d emuy buena calidad funcionando al 100%

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stevenneyra86
  • Aug 13, 2014

funciona para el ps3 super slim??????

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grongrong2012
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2014

i get it ,love it very much, good quality, transport time is shorter, anyway very satisfied,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clevan
  • Sep 12, 2012

function to send the product to my email, I am evaluating the product for purchase be consummated. thank you
email: onclock@hotmail.com

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door G YORK
  • Aug 21, 2012

I Purchased this item 2 months ago before i knew about this site .

Once i got the item I first backed up all my PS3 Data then i installed the

EZFLASH Builtin HDD Expander for PS3 Slimrnal for the PS3 Slim

and plug in my external hard drive that has the Proper port at the back of my
external hard drive

Then i was able to reinstall all the PS3 Data I backed up and it works like a charm

This by far is one of the best items i have bought yet.

Only wish id have know about this site when i order this item as i had to wait 6 weeks to get it

G YORK

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIO
  • Jun 15, 2011

che cos'e'?maggiori dettagli si possono avere?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door GTY
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Pas encore utilisé mais semble de bonne facture.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Djoker.tyumen
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2013

неполная информация о товаре на сайте! нужен ещё специальный кабель к данному товару, предлагаю рекомендовать дополнительные принадлежности для товаров! чтоб потом покупателям ненужно было искать дополнительные товары!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 EZFLASH Ingebouwde HDD-uitbreider Voor PS3-Slim
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 ZM390 Six Axis DualShock3 draadloze Bluetooth-controller voor PS3
1% koopUSD $ 15.99
 Dual Shock 6-assen draadloze Bluetooth-controller, voor PS3
1% koopUSD $ 13.99
 Grijs Camouflage Dual-Shock Bluetooth V4.0 draadloze controller voor PS3
1% koopUSD $ 16.99
 Replacement 3D Rocker Joystick Cap Shell Mushroom Caps voor PS3 draadloze controller + Antislip Rubber
1% koopUSD $ 1.99
 Vervangende controllerbehuizing, voor PS3-controller (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 3.99
 Dubbele USB oplaadstation voor PS3 draadloze controller (zwart)
1% koopUSD $ 5.99
 10st Anti-Slip Siliconen Analoge Cap Covers voor PS4/PS3/XBOX ONE/XBOX360 Controller
1% koopUSD $ 1.99
 Set Vervanging Joystick voor PS3 Controller (2-pack, diverse kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 3pin 3d rocker joystick rocker voor ps3 / PS4 / wii u / xbox een draadloze controller (2 stuks)
1% koopUSD $ 3.99
 ps3 controller geleidende film
2% koopUSD $ 1.99
 1 stuks Super Slim harde schijf HDD Mounting Bracket Caddy CECH 400x voor PS3
2% koopUSD $ 4.99
 reparatie vervanging van onderdelen als controller uitvoeren van hars voor ps3
2% koopUSD $ 0.99
 vervangende motor assemblage module voor ps3
3% koopUSD $ 4.99
 Phillip schroevendraaier mini 1.5 voor de PS3-controller (zwart)
3% koopUSD $ 0.99
 Joysticks voor PS2/3 Draadloze Controller
3% koopUSD $ 1.99
 Oplaadbare draadloze usb-controller voor Playstation 3/PS3 (zwart)
4% koopUSD $ 11.99
 R / L Dual Triggers Enhancement Non Slip voor de PS3-controller (zwart)
4% koopUSD $ 2.99
 30-in-1 Console Screw Driver
4% koopUSD $ 7.99
 gamepad geleidende lijm voor ps3
5% koopUSD $ 0.99
 vervangende controller geval& accessoires kit voor ps3 controller gratis verzending
5% koopUSD $ 5.99
 Vertical Stand voor PS3 Slim (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 5.99
 Hoge Kwaliteit Origineel KES 410A vervangende Blu Ray Drive Laser Lens voor PS3 Slim
6% koopUSD $ 11.99
 vervanging 410aaa lens van de laser module met frame voor ps3
6% koopUSD $ 24.99
 Replacement 3D Vibrerende Rocker Joystick Cap Shell Mushroom Caps voor PS3 draadloze controller (Groen Chip)
6% koopUSD $ 2.99
 Slim Power Supply voor PS3
1% koopUSD $ 41.99
 usb koeling koeler fan 4-fan automatische temperatuurregeling instelbaar voor ps3 console
1% koopUSD $ 13.99
 b-Skin® PS3 Slim 4000 console beschermende sticker huid van de dekking controller skin sticker!
1% koopUSD $ 9.99
 super slim harde schijf hdd montagebeugel caddy Cech 400x voor ps3
1% koopUSD $ 5.87
 2.4 GHz draadloze afstandsbediening toetsenbord& ontvanger voor ps3 console
1% koopUSD $ 28.99
 Slim HDD Interne harde schijf voor PS3
1% koopUSD $ 3.99
 Phillip schroevendraaier mini 2.0 voor de PS3-controller (zwart)
1% koopUSD $ 0.99
 kes-kes 450a-450aaa kem-450a kem-450aaa laser lens voor de ps3
1% koopUSD $ 27.99
 Laser Lens met Deck KES-410A 410ACA voor PS3
1% koopUSD $ 21.99
 laser pick-up voor de ps3 400 aaa consoles
1% koopUSD $ 28.99
 1-3 HDMI-poort Switcher Splitter Selector voor PS3 / Wii / Xbox 360 (zwart)
1% koopUSD $ 5.99
 nieuwe draadloze schok game controller voor PS2 / PS3 / pc draadloze controller (2.4GHz / zwart)
1% koopUSD $ 22.99
 Slim Laser Lens KES-450DA Repair Parts zonder Frame voor PS3
1% koopUSD $ 25.99
 Vervanging Controller Case Assembly kit set voor PS3 Controller
1% koopUSD $ 8.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest