English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (1104 reviews)
Schrijf een review
  • Door Harm
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2014

prachtig horloge waar je niet alleen naar kijkt voor de tijd. een echte aanrader!

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michel
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

'What you see is pretty much what you get.' Overigens bij gewone verzending na 10 dagen in de brievenbus. Dat vind ik prima. Ook over het horloge ben ik zeker niet ontevreden, en ik heb enkele kanttekeningen. Specifiek en in detail:

Het horloge ziet er, zeker voor dat geld, in eerste instantie prima uit. Een groot glas voor een grote kast (43mm), van mannelijk formaat, prima voor als je van een flink horloge houdt. Niet té 'oversized'. Maar de dikte van de kast (niet te zien aan de foto op de site) is niet mis te verstaan, en was voor mij even wennen. Afmeting hiervan is, excl. de lichte bolling van het glas 14mm, incl.: 15mm. Ook de wijzers zijn wat moeilijker af te lezen vanwege de dunne 'pootjes' ervan.

De buitenkant is heel acceptabel afgewerkt. De achterzijde van de band (gelukkig wel RVS) voelt aan de zijkanten wat scherp. Dit meen ik zeker te vernemen in het draagcomfort. Geen 'bramen', hoor, maar misschien dat ik er toch nog met een stukje waterproof fijn schuurpapier langs ga. Het kan best wel een rondere afwerking gebruiken.

Een gebruiksaanwijzing ontbrak, maar ik heb een andere 'automatic' gehad, en het komt op hetzelfde neer: Je kunt hem niet opwinden, maar je moet hem plat houden en met een vastberaden slag een tijdje heen en weer schudden, waardoor hij kan blijven lopen. Daarna moet hij, door de beweging van het dragen aan de gang blijven.

Ik hoefde geen schakels te verwijderen. De omtrek van mijn pols is 19cm en hij past goed op die plek (zie foto). Maar mocht je een bredere pols hebben, dan zit hij mogelijk te strak.

Trendy Mechanisch Herenhorloge Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door miguel2s
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2015

O relógio quebrou com menos de 2 meses de uso, produto de péssima qualidade!

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tech-mak
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2015

arkadaşımın tavsiyesi ile
2 adet saat sipariş ettim
ilk siparişim diye biraz ucuz saat aldım
saatler çalışır durumda geldi
birisi tam kinetik diğeri ise arada duruyor bu biraz sıkıntı oldu
bir daha ki siparişimde daha kaliteli almayı düşünüyorum
kargo 1 ay sürdü ama normal diye düşünüyorum
teşekkürler.

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ventas
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

Muy bonito gracias por su servicio.

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mjamal66
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2015

Received with good condition and very good response and express delivery

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amara.pushpa
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2015

yes it is a great collection. i should say i am most interested with these products thank you

Trendy Mechanisch Herenhorloge Trendy Mechanisch Herenhorloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aromi2008
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2015

esta hermoso recomiendo ampliamente el acabado me parece muy bueno es resisitente al agua lo que me parece genial

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door can_cancc
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2015

Siparişlerim 30 günde teslim edildi. Açıkçası çok geç bir teslimat oldu. Gelen ürün ise resimlerde görüldüğü aynen gelmiştir.

Trendy Mechanisch Herenhorloge Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chinotam20
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Muy bonito reloj pesado como me lo esperaba excelente

Trendy Mechanisch Herenhorloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Trendy Mechanisch Herenhorloge
31%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 20.99
 Auto-mechanisch skeleton herenhorloge, zelf-opwindend, met gouden wijzerplaat en RVS band
10% koopUSD $ 17.99
 herenhorloge mechanische holle graveren
9% koopUSD $ 10.99
 Elegant Mechanisch Polshorloge
5% koopUSD $ 15.99
 heren horloge mode jurk horloge legering band
5% koopUSD $ 5.99
 Mechanisch Herenhorloge
4% koopUSD $ 20.99
 Unisex Mechanisch Polshorloge Met PU-Leren Bandje (in verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 10.99
 Minotaur - Stijlvol Mechanisch Herenhorloge
3% koopUSD $ 17.99
 Elegant Mechanisch Polshorloge Voor Heren (Zwart)
3% koopUSD $ 19.99
 Analoog auto-mechanisch Tourbillon-stijl herenpolshorloge met zwarte siliconen band (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 34.99
 herenhorloge automatische mechanische skelet holle graveren
3% koopUSD $ 16.99
 Mechanisch Herenhorloge Zwart Analoog
3% koopUSD $ 19.99
 mannen legering analoge quartz horloge (zilver, z-804)
2% koopUSD $ 6.99
 heren horloge jurk horloge waterbestendig
2% koopUSD $ 17.99
 herenhorloge mechanische gouden skelet roestvrij staal
1% koopUSD $ 22.49
 Quartz analoog herenpolshorloge met drievoudig uurwerk en zwarte PU leren band
1% koopUSD $ 10.99
 Mechanisch Herenhorloge (zilverkleurig)
1% koopUSD $ 29.99
 Mechanisch herenhorloge met analoge wijzerplaat (zwartkleurig)
1% koopUSD $ 16.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest