English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (5555 reviews)
Schrijf een review
  • Door saurabh221089
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2015

This is the best superb amazing LED flashlight I have ever seen. With a cool and rugged design and metallic body. I love this toy. Even the light has adjustable focus.

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea76
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2015

Mi è arrivata la consiglio ottima qualita

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea76
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2015

Mi è arrivata la consiglio ottima qualità

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea76
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2015

Mi è arrivata la consiglio ottima qualita

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bishtov19
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2015

Фонарик отличный, качество скорее немецкое чем китайское )) пожалуй закажу ешчо

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door FREDERIC_NANTES
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2015

Fonctionne parfaitement.
Bonne prise en main.
Eclaire bien (sur ma photo, ce n'est éclairé que par la lampe de poche)
Aucun soucis.
Une bonne accroche pour la mettre à la ceinture.

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door juandebarro56
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2015

BUENA CALIDAD DE MATERIAL MUCHAS GRACIAS

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Peter N.
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2015

Ik heb verschillende orders van ledlampjes gedaan. Ik heb nu meer dan € 140, -aan invoerrechten betaald voor deze ledlampjes.

In deze laatste order, moest ik € 49,52 invoerrechten betalen . Ik weet dat ik verzeker tegen deze kosten. Ik eis daarom dat alle invoer rechten worden gecompenseerd, anders zal ik de ontvangen ledlampjes retourneren.

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SHOW!!!
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2015

muito boa a lanterna, ótimo tamanho, compacta mesmo, excelente, pois não ocupa espaço e tem uma ótima luz!!! RECOMENDO!!!

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fernancast
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

pequeña y buena......................................................................

FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FX SK68 1-stand Cree XR-E Q5 LED-zaklamp (200LM, 1xAA/1x14500, zwart)
89%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.23
 POWER STYLE 3-standen Cree XR-E Q5 Zoom LED -zaklamp (1x18650/3xAAA)
5% koopUSD $ 5.99
 CREE Q5 1200 lumen 14.500 inzoombare LED zaklamp zaklamp
1% koopUSD $ 6.99
 [Blackfridaysale] lumen zoom led zaklamp (3 AAA)
1% koopUSD $ 6.79
 oplaadbare 3-mode LED zaklamp (1x18650)
1% koopUSD $ 6.99
 WF-502B 5-modus CREE XM-L T6 LED zaklamp met clip (900lm, 1x18650, zwart)
1% koopUSD $ 8.99
 mini formaat uv zaklamp met 21-led
1% koopUSD $ 6.99
 2000lm CREE XM-L T6 LED zaklamp fakkel zoomable (1x18650 accu + lader)
1% koopUSD $ 9.99
 a100 5-modus CREE XM-L T6 zoom LED-zaklamp (1000lm, 1x18650 / 3xAAA)
1% koopUSD $ 9.99
 Oplaadbare 1-Mode 9xXP-G2 waterdichte LED zaklamp (3 AAA, 120LM)
1% koopUSD $ 2.99
 fx SK68 1-mode cree xr-e Q5 LED zaklamp (1xaa/1x14500, grijs)
1% koopUSD $ 8.99
 508 Instelbare focus 3-Mode 1xCree XP-E R2 waterdichte LED Zaklampen (1xAA, 150LM) Gold
1% koopUSD $ 4.99
 zy-853 5-Mode Cree XML-T6 Zoom LED zaklamp met 1600mAh Batterij (700LM, 1x18650, Zwart)
1% koopUSD $ 28.49
 RL-6011 Oplaadbare 2-mode LED zaklamp (zwart)
1% koopUSD $ 8.99
 richten verstelbare zoom 5-modus CREE XM-L T6 LED zaklamp (1000lm, 1x18650, 3xAAA)
1% koopUSD $ 16.49
 LT-BG Waterproof CREE 3-Mode XM-L XPE 1000LM LED Flashlight(1000LM,1*18650,Brown)
1% koopUSD $ 16.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest